Čo hovoríte na chlapčenské meno Zoran?

sesilia
15. jan 2011

co hovorite na chalpcenske meno ZORAN? Termin mam 21.1. a stale sme nevybrali pre maleho meno. Dnes ma zaujalo toto. Chcela by som pocut aj nazor niekoho ineho. dakujem

veronika81
15. jan 2011

Nie je to každodenné meno, ale ja poznám jedného 27-ročného Zorana (Slovák), takže som na to meno dosť zvyknutá, vôbec sa mi nezdá zvláštne a páči sa mi 😉

titkovamiriam
15. jan 2011

je to tušim juhoslovanske meno,a ked sa ti paci tak daj 😉 ja som na mena na M 😀 ,osobne Zorana nepoznam

danka.chomka
15. jan 2011

My sme planovali pre nasho syna raz ako meno.velmi sa mi paci len sme to nejak prehodnotili kvoli zdrobneninam nejak nam nesli do ust.🙂 ale este sme ho nevylucili uvidime podla dietara ci sa mu bude hodit 🙂

evickapooh
15. jan 2011

celkom ok, take typicky juhoslovanske !pre mna take trosku trvde....kvoli pismenam Z aR....

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suezana
15. jan 2011

V stredu na plávaní som sa stretla 1.X s tým menom, ale dievčatko ho malo a volali ju Zoranka, mne sa páči. Aj na chlapca.

julienka
15. jan 2011

bleeeee, mne sa to meno spaja s jednou osobu, ktoru velmi teda nemusiiim :-P

tanitta
15. jan 2011

@sesilia a co by si rada pocula? 😉 .. ze sa nam paci 😵? pretoze si uz aj tak viacmenej rozhodnuta moj nazor ta ale urcite neovplyni...ale nepaci sa mi 😒 ale kazde obdobie ma svoju "modu mien" dolezite je aby to aspon s priezviskom trosku ladilo.... 😉

latvia
15. jan 2011

zoran ako take ok, len ked si predstavim ze by ho volali Zoro tak mi to pride trochu komicke 😉 ale ak by sa nekomolilo, a priezvisko by nebolo v style Tkac, Kovac, ale nieco mierne balkanske, tak ok 🙂

didiana333
15. jan 2011

Ja mám kolegu,čo sa volá Zoran a nikto mu nehovorí Zoro.... 😀 Normálne Zoran...a celkom fajn meno,len aby fakt ladilo s priezviskom 😉

sesilia
autor
15. jan 2011

Neviem, my s manželom nevidime problem v zdrobneninach. Zoranko, Zoruško,Zorko,Zorinko.A myslim, ze Zoran Martinkovič sa celkom hodi.

mirka285
15. jan 2011

@sesilia jasne,ze sa to hodi,mne sa to paci..

zuzikkaa
15. jan 2011

ahoj,mne sa moc nepaci,,ale ide oto ze tebe ano.mysli na to ze je to meno na cely zivot!!! a hlavne aby pasovalo k priezvisku...

kalifa28
15. jan 2011

Zoran Martinkovič je velmi pekné meno... moja kamoska dala synovi meno GORAN, najprv sme krutili nosom, teraz sa mi už páči... ale Zoran je super, také charizmatické...

zitaje
15. jan 2011

Mne sa paci Zoran aj Goran, ale u nas by to nepreslo. A Zoran Martinkovic je velmi dobra kombinacia. Som za 🙂 Akurat ak ma Zoran meniny na zoru, tak to je 22.1., cize bude mat drobec narodky aj meniny hned pri sebe, a mozno aj rovnaky de.
@sesilia

doska
6. jún 2013

@sesilia zoran martinkovic znie super...ked som si vsimla otazku tak sa mi to meno zdalo divne tak som nakukla, ale znie dobre, je to take chlapske 🙂 a ku kazdemu sa hadam da najst zdrobnenina...a hlavne - nebude ich v triede 10 😉 no pockaj, to by sa hodilo aj k mojmu oliverovi...jeden oliver druhy zoran....len nie k prezvisku 😀 ze šulek 😀 😀 😀 😀 ale vas vyber znie ozaj pekne... kratke meno dlhsie priezvisko, ja som za 🙂

jolly84
10. jún 2013

@sesilia v rodine mame Zorana, ale ma k tomu juhoslovanske priezvisko. mne sa to meno ale velmi paci. a ake ste nakoniec dali?

sesilia
autor
10. jún 2013

tak mame nakoniec nieco tradicnejsie a sice Adama. Teraz si uz neviem predstavit, ze by sa syncek volal inak ako adam.

petula8
11. júl 2013

Zoran je veľmi krásne meno

m_ij_ka
6. aug 2013

je to veľmi zaujímavé a netradičné meno, bohužiaľ nikoho s takýmto menom nepoznám 🙂

nina88
21. feb 2017

@sesilia ahoj, máte teda Zorana? Martinkovic? My mame Gorana. Martinkovič 😂

simik1009
12. apr 2019

Ja mam synceka Zorana a druhy je Boris 🙂 dvojicky volame ich Zoki a Boki ;)