co hovorite na chalpcenske meno ZORAN? Termin mam 21.1. a stale sme nevybrali pre maleho meno. Dnes ma zaujalo toto. Chcela by som pocut aj nazor niekoho ineho. dakujem
je to tušim juhoslovanske meno,a ked sa ti paci tak daj 😉 ja som na mena na M 😀 ,osobne Zorana nepoznam
My sme planovali pre nasho syna raz ako meno.velmi sa mi paci len sme to nejak prehodnotili kvoli zdrobneninam nejak nam nesli do ust.🙂 ale este sme ho nevylucili uvidime podla dietara ci sa mu bude hodit 🙂
celkom ok, take typicky juhoslovanske !pre mna take trosku trvde....kvoli pismenam Z aR....
V stredu na plávaní som sa stretla 1.X s tým menom, ale dievčatko ho malo a volali ju Zoranka, mne sa páči. Aj na chlapca.
bleeeee, mne sa to meno spaja s jednou osobu, ktoru velmi teda nemusiiim :-P
zoran ako take ok, len ked si predstavim ze by ho volali Zoro tak mi to pride trochu komicke 😉 ale ak by sa nekomolilo, a priezvisko by nebolo v style Tkac, Kovac, ale nieco mierne balkanske, tak ok 🙂
Ja mám kolegu,čo sa volá Zoran a nikto mu nehovorí Zoro.... 😀 Normálne Zoran...a celkom fajn meno,len aby fakt ladilo s priezviskom 😉
Neviem, my s manželom nevidime problem v zdrobneninach. Zoranko, Zoruško,Zorko,Zorinko.A myslim, ze Zoran Martinkovič sa celkom hodi.
ahoj,mne sa moc nepaci,,ale ide oto ze tebe ano.mysli na to ze je to meno na cely zivot!!! a hlavne aby pasovalo k priezvisku...
Zoran Martinkovič je velmi pekné meno... moja kamoska dala synovi meno GORAN, najprv sme krutili nosom, teraz sa mi už páči... ale Zoran je super, také charizmatické...
@sesilia zoran martinkovic znie super...ked som si vsimla otazku tak sa mi to meno zdalo divne tak som nakukla, ale znie dobre, je to take chlapske 🙂 a ku kazdemu sa hadam da najst zdrobnenina...a hlavne - nebude ich v triede 10 😉 no pockaj, to by sa hodilo aj k mojmu oliverovi...jeden oliver druhy zoran....len nie k prezvisku 😀 ze šulek 😀 😀 😀 😀 ale vas vyber znie ozaj pekne... kratke meno dlhsie priezvisko, ja som za 🙂
tak mame nakoniec nieco tradicnejsie a sice Adama. Teraz si uz neviem predstavit, ze by sa syncek volal inak ako adam.
Zoran je veľmi krásne meno
je to veľmi zaujímavé a netradičné meno, bohužiaľ nikoho s takýmto menom nepoznám 🙂
Ja mam synceka Zorana a druhy je Boris 🙂 dvojicky volame ich Zoki a Boki ;)
Nie je to každodenné meno, ale ja poznám jedného 27-ročného Zorana (Slovák), takže som na to meno dosť zvyknutá, vôbec sa mi nezdá zvláštne a páči sa mi 😉