Mate niekto podobnu skusenost?? Malicka je napapkana davku mliecka som jej este zvysila pije viac ako do teraz takze hladom to nie je ale ona stale si pcha do pusinky rucku a cmula a nervozni sa ... Mysleli sme ze ma "zabu" v pusinke ale nema takze nevieme si vysvetlit co tym zuzlanim rucky a nervacenim chce povedat emoticon
Je to úplne normálne, objavila ručičku a skúša co s nou a s dasienkami dokáže, pridaj k tomu stačí reflex a o zábavku je postarané
Zúbky?
@mirkava malicka ma mesiac a dve tyzdne takze zubky to urcite nebudu
@pribinak malicka je naucena na cumlik ale teraz ho odmieta, ona nechce cumlat ale tak mi to pripada ze ona s tymi dasienkami tie rucky ako keby zuva... a strci rucku "pokuse" si ju s dasienkami a zacne sa nervacit ....
Vela detičiek vymeni svoje ručičky ci pršteky za cumel, prsty su vždy a cumel nie, nemusí to byt nervacenie ako take, môže to byt jej prejav, je to normálne, ze si dáva ručičky do pusinku, trénuje koordináciu ruka, oko, ústa, ďalšie dovody môžu byt, ze deti najviac objavujú ústami, neskôr všetko bude strkat do úst
@bublinka108 koklo má malinka? nášmu od tretieho mesiaca zacali ist zubky a tiez si stále pchal ručičky do ustočiek a tak som ho "nasilu" naučila na cumlík ktorý dovtedy odmietal a potom sa to zlepšilo...