Ahojte babay neviem ci sa to tu mozem opytat :D .. ale neviete kde by sa mi podarilo kupit etse dnes nejake pekne členkove tenisky pre synceka ? (velkost.27) mylsim tym nove 🙂 Som z okolia Cadce takze Lidl? Pepco ? Deichman beriem ako poslednu moznost lebo v poslednej dobe tam nic nemozeme zohnat :/ .. Prijatelna by bola cena do tych 20 eur 🙂 Minuly rok sme v Lidli podobne kupili za asi 7 eur a vydrzali pekne ..len neviem ci tam etse podobne budu 🙂 .. Dakujem vam moc 🙂
@slamka555 mate v okoli CCC? V Pepcu maju celkom schopnu obuv pre chlapcov,maju otvorene aj soboty. Este ak mate Tesco po ruke F&F ma tiez tusim detsku obuv, takisto v KIK co by sa dalo kupit aj cez vikend
My tiež chodievame na topánočky do tesca ale do vedľajšieho mesta lebo tam je väčšie tak tam majú väčší výber 🙂 Ale najlepšie je keď ideš napríklad do Košíc, do Bratislavy, Banskej Bystrici, no proste do krajských miest, tam toho majú strašne veľa na výber
@korytnacka1 pepco tesco aj kik mame v cadci 🙂 ale to pepco je take mensie tak nakoniec mozno pojdeme do Ziliny tam je vacsie Aj viac obchodov na vyber ;) dakujem
Neviem či dneska kúpiš ak nechceš ísť do deichmanu ale podobne ale akurát som pozerala leták z lidla a budúci týždeň budú mať kopec vecí pre deti tak vydrž aspoň do pondelka a choď sa pozrieť tam 🙂