Členková obuv

slamka555
9. sep 2017

Ahojte babay neviem ci sa to tu mozem opytat :D .. ale neviete kde by sa mi podarilo kupit etse dnes nejake pekne členkove tenisky pre synceka ? (velkost.27) mylsim tym nove 🙂 Som z okolia Cadce takze Lidl? Pepco ? Deichman beriem ako poslednu moznost lebo v poslednej dobe tam nic nemozeme zohnat :/ .. Prijatelna by bola cena do tych 20 eur 🙂 Minuly rok sme v Lidli podobne kupili za asi 7 eur a vydrzali pekne ..len neviem ci tam etse podobne budu 🙂 .. Dakujem vam moc 🙂

wetsel
9. sep 2017

Neviem či dneska kúpiš ak nechceš ísť do deichmanu ale podobne ale akurát som pozerala leták z lidla a budúci týždeň budú mať kopec vecí pre deti tak vydrž aspoň do pondelka a choď sa pozrieť tam 🙂

korytnacka1
9. sep 2017

@slamka555 mate v okoli CCC? V Pepcu maju celkom schopnu obuv pre chlapcov,maju otvorene aj soboty. Este ak mate Tesco po ruke F&F ma tiez tusim detsku obuv, takisto v KIK co by sa dalo kupit aj cez vikend

alexi2211
9. sep 2017

My tiež chodievame na topánočky do tesca ale do vedľajšieho mesta lebo tam je väčšie tak tam majú väčší výber 🙂 Ale najlepšie je keď ideš napríklad do Košíc, do Bratislavy, Banskej Bystrici, no proste do krajských miest, tam toho majú strašne veľa na výber

slamka555
autor
9. sep 2017

@korytnacka1 pepco tesco aj kik mame v cadci 🙂 ale to pepco je take mensie tak nakoniec mozno pojdeme do Ziliny tam je vacsie Aj viac obchodov na vyber ;) dakujem

slamka555
autor
16. sep 2017

Tak nakoniec sme v Deichmane kupuli taketo cizmicky 🙂 a maly je z nich nadseny ;) Mimonov teraz miluje a aj stali zato 🙂 su nepremokave , teple tak super do takehoto pocasia;)