Ciká naše 6 mesačné bábo dostatočne?

jj2010
25. máj 2011

Ahojte vsetci, chcela som vas poziadat o radu. Mame 6 mesacneho chlapceka, je velmi zlaty, vobec nie je uplakany a teda place viac menej ked ho nieco boli. Sme na dovolenke na Slovensku (lebo zijeme v uk) a za posledne 2 dni sme vobec nemali taku mokru plienku ako predtym. Je tam nacikane, ale asi ako pri 3 hodinovej plienke a nie po celej noci. Taktiez vcera vecer mal zachvat placu vyse hodinovy, vobec sa nedal utisit, uz som myslela, ze ho budem brat na pohotovost. Az ked sme mu dali davku paracetamolu tak sa utisil a napapal. Rano tiez trosku plackal, ale nie moc. Zacala som velmi panikarit, ze ho musim zobrat doktorovi, ale zopar znamych mi povedalo, ze to moze byt tym, ze je take strasne teplo a maly sa mozno viac poti v noci. Chcela som sa spytat, ci s tym ma niekto nejake skusenosti alebo bol v podobnej situacii.
Dakujem

kate852
25. máj 2011

@jj2010 ahoj, ja tiez mam s tym problem. Ale ked som bola u dr. tak mi povedala ze to nie je velmi vazne. Treba jej davat vela pit. Lebo niektore babatka nie su na taku horucavu zviknute. Nemusis sa bat. 😉. Len ked dostane teploty alebo vobec nebude cikat tak chod na pohotovost.

latvia
25. máj 2011

@jj2010 je mu nieco ine okrem toho ze place a nema total mokru plienku? aku ma teplotu?

zivika
25. máj 2011

@jj2010 ja si myslim, ze je to normalne, ked v tomto teple viacej vypoti, potom menej vycika a tiez si myslim, ze babatka pomalicky vekom menej cikaju pocas spanku, zvacsuje sa im mechurik, vsak ved casom v noci cikat vobec nebudu 🙂 a nemohol plakat preto, ze sa mu tlacia zubky? neviem, ci davas vodicku, ale ak nie, skus mu ponuknut, ak bude smadny, vypije 😉 ale, ked si nie si ista, skoc ku doktorke, ved nic za to nedas 🙂

zuziq
25. máj 2011

mozu to byt aj zubky, aj nas prve "bolesti" chytili dost skoro a zubky vysli az o par mesiacov. dolezite je hlavne, ci vypije tolko, kolko pred tym (ci uz mliecka, alebo ineho. Podla toho co mu davas) Ak ano, tak je to myslim si OK.

jj2010
autor
27. máj 2011

Jaaaj, to ste ma potesili. Snazime sa pit vodu, ale vobec nam nechuti, tak sme dali cajik, ten ako tak zvladame. Teplotu sme nemali a zachvat placu sme mali asi zo zubkou lebo na druhy den sme boli fajn 🙂