Čiapka pre mesačné dieťa v júni?

jana3105
24. jún 2020

Maminy, dávate svojim mesačným bábätkám v tomto počasí do kočíka čiapočky. Ďakujem

nika3136
24. jún 2020

Samozrejme, davala som a davam jej doteraz nieco na usi (2r), ked uz nie capicu, tak celenku (pre chlapcov robia korunky napriklad)

fixinka
24. jún 2020

Ja mám 5 a 3 ročných chlapcov a bez pokrývky hlavy von nejdú. Buď šiltovka, klobúčik alebo obyčajná tenučká pirátka. A tak malinkému bábätku by som určite dala nejakú tenkú letnú čiapočku.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hdpe
24. jún 2020

My sme mali letné bábo a dávala som mu také dierkované čiapočky, hlavne aby mal na ušiach. Také malé bábo rýchlo prefúkne. Svokra mala s jej synom taký problém s ušami, preto mi to stále prizvukovala čiapku stále pre bábo.

marlent
24. jún 2020

Ja by som nedavala ved je v kociku vo vanicke...ak moc chces tak bieco ozaj tenulinke

limetka69
24. jún 2020

Ja som tiez nedavala, ano ked je slnko, ano ked fuka, ale ked bol hic tak urcite nie, a v kociari? Naco?

proximaa
24. jún 2020

ja som nedávala nič, ak je len v kočíku, na hlavičku mu nesvieti, a zbytočne mu bude teplo. Ak by veľmi fúkalo, niečo by som dala, ale ak nie je veterno, ani prehrievanie nie je dobré

ckatka
24. jún 2020

Také malé neviem...ale nášmu krpcovi od roka dávam čiapku vtedy keď mám.pocit ze aj ja by som niečo zniesla na hlavu. Inak nosí málokedy...indikátor je manžel. Čiapky nosí vždy keď je chladnejsie/fuka. Keď si dá on...dáme.aj malému. Alebo keď si vypýta. Inak nemá nič. Keď mu dám nasilu...dá ju dole

1mina
24. jún 2020

Mne sa narodila dcerka takto na konci juna a boli hrozne tepla tak som jej nedavala ale to bolo leto ze 30tky furt .... ale.mala.som vzdy so sebou ak by zacalo fukat napriklad tak aspon tenku ano

simca06022011
24. jún 2020

No moja mala klobúk stále na hlave..., síce februárová... Ale vtedy zase mala stále capicu. Výhoda bola, že keďže od mala náučná na čiapku, nikdy v živote si to nedávala dole 😂 ved aj v jasliach a škôlke sa bez čiapok a siltoviek nepohli.

babatkoo
24. jún 2020

Ja som kupila cez stranku momoshop.sk Predavaju slovenske vyrobky zn. RADA. Starsiemu synovi u nich kupujem uz 3 rok. Maju sietovinu v capickach na leto. Su lahucke, bavlnene. Druhemu synovi, ktory sa narodi v juli som uz tiez kupila letnu capicku.

patka06
24. jún 2020

Ak bolo teplo ako teraz, nedávala som, vo vaničke je dieťa chránené. len keď som dcéru zdvihla náhodou vonku z kočíka ak bola spotená, som jej hlavičku a chrbát prehodila látkovou plienkou

lucyluv
24. jún 2020

Ja som nedavala dcerke, ked boli brutalne tepla, v kociku na nu nefukalo, nesvietilo, ozaj nebol dovod na ciapocku.