mamicky, mate nejaku fintu ako chlapcekovi pri prebalovani zabranit v tom ze kym na sekundu stiahnem plienku vsetko naokolo ocika? raz uz trafil aj salku s kavou :D neviem si veru predstavit ako mu odvetrat ritku na par minut - ak za par sekund dokaze toto 🙂
urobis to vemi jednoducho.hned ako mu rozopnes pampersku, hod mu cez pipika pokrcenu cistu bavlnenu plienku. ta zachyti co ma, a ty nie si na dostrel...aj ked ho nechas vyluftovat, tak mu daj tricko, ponozky a cez pipika bavlnenu plienku. jednak mu pri vetrani ritule neochladne brusko, a jednak ta neocika. po par tyzdnoch to prestane. tych par plienok som ja ani nezehlila. co som cez neho len tak dala. len oprala, a ciste suche dala k prebalovaciemu pultu aby neboli ocikane aj steny...
Presne tak,ked ho ides prebalit, len mu plienku uvolni,ale nechaj zachytenu, a az po chvili ho prebal...synator ma 5,5 mesiaca a doteraz to takrobim....kolkokrat aaj rano ked vstaneme, plienka na omak prazdna, tak ho uvolnim a za pol minuty mam co robit aby som vymenila a uz plni dalsiu... 😅
presne, uz v porodnici ocural komplet vsetko, ja som to nejako necakala,ze bude taky rychly 😀 ale teraz uz nechavam tiez plienku na mieste,len ju uvolnim a vzdy sa vycika do nej. a je dobre.
ahoj, ja som mala plienku po ruke, bavlnenu a hodila som na pipika a prestal na chvilku curat.a potom cural uuz do pampersky
Ahojte ja mám taký problém, že plienku dám môjmu Dominikovi a pravidelne sa na pravom boku pociká-je mokrý Neviem či mu mám fifika dvíhať alebo čo robiť? poradí mi niekto ako ho správne prebalovať?
ahoj, ono to tak vacsinou byva, ze ked babatko uvolnis, hned sa pocika...tiez som bola zo zaciatku zufala, vzdy pri prebalovani ocikal mna alebo seba 🙂 ale casom som sa naucila prebalovat tak, ze ked mu rozopnem plienku, este ju chvilku pred nim podrzim a ciko chytim do nej 🙂 a casom to uz aj na nom budes vidiet, ked bude pred cikanim...a najistejsie bude, ked salku s kavou nechas niekde inde 😉