Chlapec pri prebaľovaní všetko naokolo ociká. Čo s tým?

katkanova
28. jún 2011

mamicky, mate nejaku fintu ako chlapcekovi pri prebalovani zabranit v tom ze kym na sekundu stiahnem plienku vsetko naokolo ocika? raz uz trafil aj salku s kavou :D neviem si veru predstavit ako mu odvetrat ritku na par minut - ak za par sekund dokaze toto 🙂

zivika
28. jún 2011

ahoj, ono to tak vacsinou byva, ze ked babatko uvolnis, hned sa pocika...tiez som bola zo zaciatku zufala, vzdy pri prebalovani ocikal mna alebo seba 🙂 ale casom som sa naucila prebalovat tak, ze ked mu rozopnem plienku, este ju chvilku pred nim podrzim a ciko chytim do nej 🙂 a casom to uz aj na nom budes vidiet, ked bude pred cikanim...a najistejsie bude, ked salku s kavou nechas niekde inde 😉

xlucia
28. jún 2011

urobis to vemi jednoducho.hned ako mu rozopnes pampersku, hod mu cez pipika pokrcenu cistu bavlnenu plienku. ta zachyti co ma, a ty nie si na dostrel...aj ked ho nechas vyluftovat, tak mu daj tricko, ponozky a cez pipika bavlnenu plienku. jednak mu pri vetrani ritule neochladne brusko, a jednak ta neocika. po par tyzdnoch to prestane. tych par plienok som ja ani nezehlila. co som cez neho len tak dala. len oprala, a ciste suche dala k prebalovaciemu pultu aby neboli ocikane aj steny...

iculka
9. mar 2013

Presne tak,ked ho ides prebalit, len mu plienku uvolni,ale nechaj zachytenu, a az po chvili ho prebal...synator ma 5,5 mesiaca a doteraz to takrobim....kolkokrat aaj rano ked vstaneme, plienka na omak prazdna, tak ho uvolnim a za pol minuty mam co robit aby som vymenila a uz plni dalsiu... 😅

althejka
10. mar 2013

presne, uz v porodnici ocural komplet vsetko, ja som to nejako necakala,ze bude taky rychly 😀 ale teraz uz nechavam tiez plienku na mieste,len ju uvolnim a vzdy sa vycika do nej. a je dobre.

boka79
10. mar 2013

ahoj, ja som mala plienku po ruke, bavlnenu a hodila som na pipika a prestal na chvilku curat.a potom cural uuz do pampersky

modrafarba
12. apr 2018

Ahojte ja mám taký problém, že plienku dám môjmu Dominikovi a pravidelne sa na pravom boku pociká-je mokrý Neviem či mu mám fifika dvíhať alebo čo robiť? poradí mi niekto ako ho správne prebalovať?