Ahojte moj syn 5 rocny mali v skolke logopedicku direstaz a prisla nam sprava z toho vysetrenia ze ofporucame zaradit do logopedickej stsrostlivosti tato logopedicka je plne obsadena a sme v poradovniku az 26 a ine som obvolala a tiez sa tam caka cakali ste tak dlho aj vy ci ste to neriesili logopedicku
@miska7754 nie nečakala som tak dlho ale nie preto, že by som sa na to vykašľala ale preto lebo som našla takú, ktorá nás zobrala skôr. Síce sme aj tam čakali dlho ale nie až toľko ako inde. To čo je za prístup jednej matky, že neriešim 🙄🤦 Ale tak tvoje dieťa, tvoja vec. Lepšia asi potom riešiť problémi v škole....
@miska7754 po trištvrte roku sme dostali termín o dva týždne ako nám zavolali a chodíme každé tri týždne. Syn má čerstvo 4 roky, sama som si zháňala, až nemá problém potom v škole a čím neskôr tým sa ťažšie dieťa preúča, lebo je to aj vec zvyku ako hovorí. Aj keď pediater hovoril že má ešte čas. Logopedička povedala že dobre že sme prišli teraz. Takže určite rieš, nenechaj to tak. Väčšinou na tie dobré logopedičky sa dlhšie čaká.
Ja mam 3rocnu dceru a s pristupom “neriesim” by som jej velmi nepomohla. Nasla som logopedicku, ktora nam dala termin do mesiaca.
@miska7754 ono termín čakania je rôzny...u nás ti dá termín cca za 1-3mesiace....ono treba si uvedomiť že ak niekto chodí logopedičke, chodí tam mesiac čo mesiac, čiže tí ľudia čo chodia v jednom mesiaci , chodia aj ďaľšie mesiace....nemá význam aby logopedička dala termín a ďaľší bude mať až od 2-3mesiace, takže musí jej zo stavu pacientov niekto vypadnúť, čiže trvalo prestať chodiť.....treba hľadať ďalej a skúšať kde vás vezmú skôr....možno nepopulárne riešenie, ale treba skúsiť aj ako samoplatca - obvykle je to max.2návtevy v mesiaci....u nás dáva termíny vždy cca o 3týždne od predchádzajúcej návštevy....
U nas u suktromnej ako samoplatca clovek dostane rychlo termin. K inej cez poistovnu sa caka cca 6 mesiacov na termin.
my síce chodíme k logopedičke ale iba raz za dva mesiace lebo má proste vela detičiek ale idem to už riešiť súkromnou logopedičkou lebo toto je nonsens...
@miska7754 u nás v meste sme čakali 6mesiacov na termin
@qwert87 a termín raz za cca mesiac niekedy za 2
@miska7754 oni gro je aj tak cvičiť doma sa nám papier či máme cvičiť a na ďalší raz preskusa
@slavomira236 chodím tam s ním pol roka a zatial máme sedenia každé 3-4 týždne.
@miska7754 väčšinou sa na logopediu čaká dlho, lebo je málo logopedov. My sme so synom napr. čakali trištvrte roka, boli sme 79 v poradovníku 🤦. Je to logopedická ambulancia s 3 logopedičkami.