Blonďavé bábätko. Kedy vlásky stmavnú?

kamajka
17. júl 2011

Ahojte baby čo sa Vám narodili blond bábätká kedy im stmavli,ak vôbec? Dík🙂

katy1979
17. júl 2011

myslim ze to je postupny proces. ja sam bola tiez blondate dieta a teraź je to taka mysacina. deti mam blondate tiez a zatial im vlasy nestmavli

kamajka
autor
17. júl 2011

No ja som bola tiež blondínka do 6 rokov teraz som tmavá úplne, ale ja som bola do roka holohlavá až potom mi narástli blond kučery,a staršie deti sa narodili s tmavými vlasmi a po pár mesiacoch im zosvetleli. Tak teraz riešim opačné haha 😀

janka_pn
17. júl 2011

okolo 3tieho roka, postupne 🙂

kamajka
autor
17. júl 2011

@janka_pn dakujem a strihali ste malicku ci ste to nechali len tak rast a premienat sa same?🙂

ikke
17. júl 2011

nestmavli a zrejme ani nikdy nestmavnu, my (rodicia) sme totiz obaja blondavi 😀

lussy23
17. júl 2011

Vlastné detičky nemám, tak budem písať, ako to bolo u niektorých členov mojej rodiny. Môj brat sa narodil ako blondiačik, teraz je už dospelý a vlasy má tmavé. Moj synovec i netere tiež boli bloňďaví a vlásky im tiež stmavli.To isté aj švagrina. Poznám však chlapca, ktorému vôbec nestmavli a má už 23 rokov. Takže to závisí od prírody či synčekovi nechá blonďavé vlásky, alebo mu farbu zmení🙂

anjelicek26
17. júl 2011

No Sasenka je este blondynka, ale stmavli, o dost v troch rokoch bola este cistulinka svetla blondynka, teraz uz je tmavsi blond... Max je tak blond, ze ma vlasy biele, ona az take nemala nikdy, no uvidime o par rockov... pokial ja viem, tak sa vlasy vseobecne zacinaju menit 3-4. roku nastupom pigmentacie - ako aj pehy, znamienka prichadzaju prvy raz v tomto veku. A potom opät nastupom puberty. Mne sa vlasy z uplne svetlych blond na popolavy blond zmenili prave v puberte, tak dofarbujeme, hnusna farba to je 🙄

matysek412
17. júl 2011

Moj syncek to ma zatial naopak. Narodil sa s tmavymi vlaskami a teraz - 1,5roka- je uplny blondacik. Uvidime, kedy mu vlasky stmavnu. manzel bol tiez svetlovlasy do cca 10 rokov, potom mu uz vlasy tmavli a teraz uz takmer nijake nema 😀

zuzzka1
17. júl 2011

náš svištík je blondáčik, narodil sa so svetlými vláskami, teraz ich má vyťahané od slniečka až do platinova, manžel mal gaštanové (aj má, len viac do hneda), ja ako dieťa svetlý blond do puberty, teraz taká neurčitá, hnedo čosi nič moc farba, drobcovi určite tiež časom stmavnú.

gabuci
17. júl 2011

Ja som tmavovlasá,muž tiež bol,staršia dcérka tmavé dlhé vlásky mala ked sa narodila,aj teraz má hnedé vlasy,naša mladšia ked sa narodila mala blond vlasy,jemnučké ako kuriatko,ešte aj doktorka sa pýtala lebo nás pozná,po kom je to dieťa také?Len som krútila hlavou,potom ma to napadlo,že švagor bol taký,ako malé dieťa.V tomto roku bude mať dcérka 11 rokov,postupne jej to stmavne,už je skôr svetlohnedá ako blond.Jemné vlasy ostali.Staršia má pevné masívne vlasy.

kamajka
autor
18. júl 2011

@anjelicek26 prve znamienka až okolo 3-4r? my už mame jedno znamienko na prste asi od 3mes. 😕 dúfam,že to nie je nejaký problém 😖

díky za odpovede všetkým, no budeme asi len čakať čo nám príroda nadelí 😀
je to sranda také kuriatko mať doma od narodenia, vyjavená som z toho, lebo ja som sa tiež narodila s tromi čiernymi vlasmi, potom som bola do roka plešatá hlava 😀

benne
18. júl 2011

@kamajka neboj, určite to nie je problém, ja poznám veľmi veľa detí, čo mali znamienka skôr.. v prvom rade ja 😉 monča mala asi tak 1, ale mišulo už má teraz 3 - darmo, ja aj mm sme dosť oznamienkovaní, takže to je určite dedičné.. mne sa znamienka tvoria ešte aj teraz 😅
a k tvojej otázke vlasov.. ja som napríklad do 2r nemala žiadne 😉 , dcéra sa narodila s hustými čiernymi, vypadli jej okolo 4-5m, chvíľu bola naholáka a potom jej narástli hnedé...

anjelicek26
18. júl 2011

@kamajka - skor to daj pozriet u lekara, ci to nie je len taky vyrastok ci bradavicka, to by sa malo dat prec. Skutocne znamienka by mali fakt zacat pribudat az v skolkarskom veku, vynimky su vsade, ale...

katy1979
18. júl 2011

@kamajka maly ma tuez dve znamienka od babatka. dokina akurat pozrela a neriesila.

cikyta
18. júl 2011

@kamajka Nič sa neboj. My máme znamienko tiež od narodenia. Bolo blede,teraz stmavlo a je uplne normálne. Maličké,hladké na ušku. Nič s nim nieje zlé. A aj kamoška má od bábätka znamienko. 🙂

cikyta
18. júl 2011

@kamajka A s vláskami to je tak okolo 3 roku 😉

mamabiba
18. júl 2011

Mne sa narodila blondínka a teraz bude mať 8 rokov a stále blonďavou je. Je to podľa genetiky a nie iba rodičov ale aj starých rodičov. Moja je blondína po babke. Uvidíme, čo bude teraz 😀