Baví vás hranie s deťmi?

19. dec 2023

Chcela by som sa spýtať či vás baví hrať sa s deťmi na postavičky a akože za nich rozprávať? 😃 dcérka to neustále vyžaduje aby som sa s ňou tak hrala ale mňa to absolútne nebaví, mňa skôr bavia keď už spoločenské hry alebo niečo stavať z lega.. ale to zas nebaví ju… vadí to ak dcéru odmietam že sa mi takto hrať proste nechce na postavičky?
Ma mladšiu sestru 2,5 ročnú ale s ňou sa takto zahrať ešte nevie lebo mala tomu ešte nerozumie veľmi

ivik4
19. dec 2023

Nie,celkovo hranie a tieto detske aktivity z duse nenavidim. So synom som si max kreslila a hrala som vonku s loptou napriklad, dost som ho ucila formou hry ked bol mensi s kreslenymi kartickami a potom ked bol väcsi aspon pexeso a clovece. Na hry mal ocina

tamta
19. dec 2023

Pre mna bolo utrpenie hrať sa s neterami s barbinami.. Som bola šťastná, keď im toto obdobie skoncilo.. 😃 Som zvedava, ako to bude teraz pri dcérke 😊😃

muchacici
19. dec 2023

To mi odľahlo, už som sa bála, že som sama 😃 že mamičky sú všetky šťastné, keď sa s deťmi môžu hrať a vymýšľať neustále aktivity

7miriam77
19. dec 2023

Tak takéto hranie neznášam 🤣🤣, dcérke som povedala, že s bábikami a postavičkami sa môže zahrať aj sama a nemá problém. Skôr spolu kreslime, tvoríme nejaké veci, hráme karty, človeče....v lete badbington...

heln
19. dec 2023

ked som bola dieta, tak som sa tak hrala, ale ako dospelu ma to tiez nebavi. moja dcera mi este presne povie co mam povedat.

majlo1234
19. dec 2023

Nie, nebai, ale kedze nema surodenca, ani nikoho inwho, jram sa s nim ja.

deti95060810
19. dec 2023

kdeže...so synom sa hrali starí rodičia a s dcérami ich ocinko...
ale však so mnou sa tak isto nikdy nikto nehral - musela som si všetko sama...

ivangeline
19. dec 2023

Nebavi ma vsetko co kazdeho z nich ale ked chcu a mozem,podriadim sa. Dieta to oceni.

ibajaanikiny
19. dec 2023

Milujem svoje dieta,ale veru,nebavi ma…ked mi povie,ze mamina pod - rozumej do izby,pretacaju sa mi panenky😄 mam rada,ked mi akoze vari,ked si kreslime,peciatkujeme a ked sme von. Zvysok ma totalne nebavi,prekonavam sa,ale ona sa vie uz aj sama zahrat,len ma chvile,ked ma do toho chce namocit a ja pretrpim. Ona vsak chodi do jasli a je tam vyhrata dostatocne,doma sa snazim ju zapajat do mojich cinnosti,napr mi naklada pracku,ukazem kde ma stlacit,akoze so mnou utiera prach,chce vysavat…piekli sme linecke-vykrajovala atd. Milujem,ked sme u nasich,babky sa poctivo hraju😃

cervenaruza123
19. dec 2023

Vela hier ma nebavi, ale vela veci ma nebavi, ci uz vo domacnosti, v praci, vo vztahu, v rodicovstve... Keby som mala robit len veci, co ma vyslovene bavia, to by este len vyzeralo. Taze vobec to neriesim, rodicovstvo prinasa velmi vela povinnosti, aj neprijemnych. Raz za cas sa pohram, raz za cas poviem, nech sa hra sama. Dcerka tiez musi so mnou robit veci, co ju az tak nebavia, lebo taky je zivot. Takze sa obe prisposobujeme a robime kompromisy.

krakorkaborka
19. dec 2023

Ahoj, ja to tiez nemám rada a ani to neviem. Niekedy sa snažím ale neviem posuvat dej tej hry. Tak potom akoze hram daku rozprávku psíček a macicka ako umyvali dlzaku piekli tortu.... 🤷‍♀️
Minule sme hrali my little ponny koniky a to som sa utrhla z retaze 😁 ale to sa moc dcére nepáčilo 🙈😁 teda tej mladšej, ale pridala sa strašia ktoru to oslovilo viac 😆😆
Inak kreslenie športy spolocenske hry to mam rada. Pri ml. Dcére som sa uz aj naučila ze nemusím hrat na plno a mozem niekedy nechať vyhrať aj ju 😁😁

pkgirl30
19. dec 2023

ja to zbožňujem, schválne som mu ušila bábiky alebo povystrihovala s papiera a nalepila na paličky postavy z tých rozprávok ktoré má rád, veľmi ho to baví a mňa baví ten smiech, hlavne keď mením intonáciu hlasu často sa pridá aj starký a sme ako malé deti 😂

snowflakenel
19. dec 2023

Moju starsiu dceru vobec nebavili hracky. Vzdy sa nakupili, vo vidine, ze sa pohra. Ci uz so mnou alebo s inymi. Cizecu nas sa hracky prestali kupovat asi v 3 rojoch. Zato farieb, papierov, pasteliek atd mame doma habadej. A este ju bavi tancovanie pri tv.
Tvoja je este mala,,urcite si nesjor bajde nieco, co ju vude bavit. Aj kedcto mozno nebude prave o hrackach

betulinka1
19. dec 2023

Neznasam to 🙈🙈🙈🙈 a moj maly to vie. A este ma vola takym tónom mamaaaaaa pod sa hrat 🤣🤣🤣 tvoje obľúbenéeeee postavickyyyyy. Kokos ma 9 ale furt ho to drzi a vymysla pribehy. Ale tak sem tam sa obetujem, skusam vtedy nejake socialne zručnosti na Akoze v hre s postavičkami. Ze je niekto smutny, zly, veselý, niekoho oklamali ako sa zachovať ako sa spravat. Cize je to ako hra schizofrenickov, on tie chlapské temy koho záchrani, zbije, uvážení a ja ja do toho ako sa asi citi, preco to spravil ten spiderman a tak. 🤣🤣🤣🤣

rusalinka
19. dec 2023

Toto mi pripomenulo túto moju nočnú moru: https://www.modrykonik.sk/blog/rusalinka/article/akoze-bm95jx/ ... pridávam sa do klubu, že nie, strašne som to nemala rada 😀

krakorkaborka
19. dec 2023

@rusalinka precitala som si cele a..... Akoze

babulkomale
19. dec 2023

Radšej túra na Rysy alebo im celý deň asistovať na lyžovačke 🤭

lubkovaandrejka
19. dec 2023

Ja som v tomto asi divna, ale mna to odjakziva bavilo a aj bavi 😅😅

thoughtfulweirdo
19. dec 2023

Záleží, aké obdobie dcéra zrovna má. Skákať po byte ako Kúzelná beruška bolo fakt utrpenie, ale prehrávanie scénok z Harry Pottera môžem 😄

katulienkax
20. dec 2023

Nie nebavilo ma to , ale ja ked som sa bola dieta som sa s babikami nehravala, ja som skor bola stavitelsky typ, lego, stavebnice. Takze je prirodzene, ze ma to nebavilo ani teraz. CHvalabohu uz sa hraju same. Mne bolo lahsie ist do detskeho centra na nejaku aktivitu, tam sa zabavili