Anglické dvd s rozprávkami alebo riekankami

kikundela
17. dec 2013

nepoznate nejake anglicke dvd s rozpravkami alebo riekankami pre deti...? alebo i neviete poradit nejaku stranku kde sa da nieco take stiahnut? a nepoznate niekto super simple learning? chcela by som to pre maleho len neviem kde to ma zohnat.dakujem

ancovec
17. dec 2013

spievankovo 4 je tusim po anglicky

vierkama
1. jan 2014

Spievankovo 4 je po anglicky, moj 2 rocny syncek to dostal na Vianoce a odvtedy to ide denne aj 2krat. Pesnicky su chytlave, deti co tam vystupuju su native speakri, takze anglictina je fajn.

zuzu8655
14. jan 2014

ked si das na youtube do vyhladavaca kids songs, vyhodi ti vela. Ja osobne velmi odporucam baby einstein (je to perfektne na ucenie), giglebellies, mother goose club, simple songs 😉

olivka26
23. apr 2014

@kikundela ja poznam super simple learning...tiez zhaname,je to super,pozerame to denno dennena youtube.Len by som to chcela na nejakom dvd.Podarilo sa vam to zohnat?ak ano kde???

sisulka7
24. apr 2014

skuste Happy Hearts, je to vlastne učebnica, ale obsahuje to aj DVD a decka to fakt miluju, su tam pesnicky aj pribehy. Oficialne je to pred deti od 3 rokov, ale ja to pouzivam od roka a fakt je to super.

keira
26. apr 2014

k
@kikundela pozri nursery rhyme club, mother goose club, busy beaver 😉

keira
26. apr 2014

@sisulka7 ucis malu po anglicky?

sisulka7
1. máj 2014

@keira Mam detsku jazykovu skolu a prave tento material pouzivam a samozrejme ucim aj svoje bambulky a krasne rozumeju. Starsia uz i rozprava. Mladsia ma rok a pol a na tu sa to len lepi zatial, ale rozumie vsetko a je jej jedno ci na nu rozpravam po anglicky alebo po slovensky. Dokonca sme nacvicili i divadielko v anglictine na sutaz a postupili sme teraz do celostatneho kola, takze naozaj je vidiet, ze to ma zmysel.

bouny
4. sep 2014

@sisulka7 ahoj,poradis mi prosim,kde sa da tato ucebnica najlepsie kupit?pre domace ucenie...da sa to aj bez ucitelskych materialov?dakujem🙂

bouny
4. sep 2014

@sisulka7 a nemate aj nemcinu pre take male?tu ja skor ovladam a maly ma uz 3roky,tak ma to zaujalo. ked ano,z coho ucite?dakujem🙂

sisulka7
4. sep 2014

@bouny poslala som vam IP, neviem,ci sa tu mozu zverejnovat stranky. Co sa tyka nemciny, tak neviem, ci existuje nejaky podobny material, ale ak by ste na nieco podobne natrafili, tak mi prosim poslite link, lebo tiez by ma to zaujimalo. Moja starsia dcera mala nemcinu v skolke a celkom ju to bavilo, ale to im nosila pani ucitelka len nejake listy na vyfarbovanie.