icon

Máte skúsenosti s Amakids po 3 mesiacoch?

snowgirl1
1. feb 2024

Ahojte ma niekto s nimi skusenosti? Dobre zle? Ako ste to brali vy a ako deti po 3 mesiacoch výučby?

nasrdena
20. mar 2024

@snowgirl1 ahoj, začali ste s tréningom ? Vďaka

snowgirl1
autor
22. mar 2024

@nasrdena ano začal tam chodit

nasrdena
22. mar 2024

@snowgirl1 ak sa môžem opýtať, ste spokojní ? Páči sa mu? Stíhate doma trénovať ?

snowgirl1
autor
23. mar 2024

@nasrdena poci sa mu tam vychádza s úsmevov aj mu to ide ale robí i chyby musí sa vtedy sústrediť tiez však máva stavy ze sa chce na vsetko vykašľať tak tam je to zase o motivácii kde mám ja medzery. Ci stíhame aj ano ale po večeroch veľakrát minimálne 4 tréningy s nim treba spravit v priebehu týždňa ked chce je to Rýchlovka ked sa zábava tak aj hodina. Čiže ci stíhame zatiaľ ano ale je predskolak neučí sa do školy tak je tam viacej času. Ked sa chce vsetko sa dá.

nasrdena
24. mar 2024

@snowgirl1 ďakujem..

nazaria
12. sep 2024

@snowgirl1 dobry den, ako hodnotite kurz s odstupom casu? Pokracujete aj tento skolsky rok? Videli ste aj nejake zmeny co sa tyka sustredenia atd. u syna.

snowgirl1
autor
15. sep 2024

@nazaria uz v kurze nepokracujeme… v skolke povedali ze videli väčšiu sústredenosť na ňom, teraz je prvak vieme si úlohy zatiaľ spravit relativne rychlo ale teraz je to ešte jednoduché , syn na kurz ďalej zatiaľ chodit nechce možno casom uvidime nebránim mu v tom

alexi2211
4. aug 2025

Ahojte dievčatá, prosím viete mi dať nejaké aktuálne informácie? Neboli vaše deti nedávno na kurze? Zaujímali by ma nejaké veci, ako to tam prebieha, čo je potrebné, aby sa dieťatko tam mohlo dostať a pod 🙂 Budem rada za akékoľvek info.

lea299
12. aug 2025
@alexi2211

Ahojte dievčatá, prosím viete mi dať nejaké aktuálne informácie? Neboli vaše deti nedávno na kurze? Zaujímali by ma nejaké veci, ako to tam prebieha, čo je potrebné, aby sa dieťatko tam mohlo dostať a pod 🙂 Budem rada za akékoľvek info.

@alexi2211 Najjednoduchšie je z môjho pohľadu prihlásiť sa na ukážkovú hodinu. Tá je bezplatná a tam sa dozvieš všetko potrebné a podstatné. Normálne na webe si nájdeš prihlásenie k tomu 🙂

alexi2211
18. aug 2025
@lea299

@alexi2211 Najjednoduchšie je z môjho pohľadu prihlásiť sa na ukážkovú hodinu. Tá je bezplatná a tam sa dozvieš všetko potrebné a podstatné. Normálne na webe si nájdeš prihlásenie k tomu 🙂

@lea299 Tá ukážková hodina sa platí? To akože normálne by sme tam boli? Ako to celé funguje?

lea299
23. aug 2025
@alexi2211

@lea299 Tá ukážková hodina sa platí? To akože normálne by sme tam boli? Ako to celé funguje?

@alexi2211 Neplatí sa, vyššie som ti to napísala, že je bezplatná, preto je to super, že si to vieš zažiť, vyskúšať. Normálne, keď sa tam ideš prihlasovať, tak tam udávaš aj vek, aj program a tiež aj mesto. Myslím, že takto je to fajn, aby si mala predstavu do čoho by ste išli, čo to všetko obnáša. Je to najlepšie si to zažiť takto na vlastnej koži 🙂

martinenka886
26. aug 2025

Tam nie je problem sa dostat a dobre je to, ze tych pobočiek alebo akoby som to nazvala je ich uz coraz viac, ze mozno aj prave v tvojom okoli najdes nejaku, co budete mat blizko. Poviem ti ale, ze tie cvicenia, co robia mentalna aritmetika, tak to je parada, deti to bavi a hlavne im to pomaha.

alexi2211
10. sep 2025
@lea299

@alexi2211 Neplatí sa, vyššie som ti to napísala, že je bezplatná, preto je to super, že si to vieš zažiť, vyskúšať. Normálne, keď sa tam ideš prihlasovať, tak tam udávaš aj vek, aj program a tiež aj mesto. Myslím, že takto je to fajn, aby si mala predstavu do čoho by ste išli, čo to všetko obnáša. Je to najlepšie si to zažiť takto na vlastnej koži 🙂

@lea299 Áno, už som to videla, našla som si to, vyzerá to zaujímavo. Už som to aj povypisovala, tak uvidíme aké to bude. Pozrela som si ich aj na FB, majú fakt už dosť pobočiek a robievajú tie hodiny, oslovilo ma to, ďakujem, že si napísala. Ten kurz alebo akoby som to nazvala má nejaké trvanie? Či to je individuálne?

alexi2211
10. sep 2025
@martinenka886

Tam nie je problem sa dostat a dobre je to, ze tych pobočiek alebo akoby som to nazvala je ich uz coraz viac, ze mozno aj prave v tvojom okoli najdes nejaku, co budete mat blizko. Poviem ti ale, ze tie cvicenia, co robia mentalna aritmetika, tak to je parada, deti to bavi a hlavne im to pomaha.

@martinenka886 Ty tiež máš s tým skúsenosti??

martinenka886
14. sep 2025
@alexi2211

@martinenka886 Ty tiež máš s tým skúsenosti??

@alexi2211 Ano mam, s malou sme toto zacali riesit kvoli nastupu do skoly, aby bola na to pripravena, lebo maju aj taky program pre predskolakov, aby tie deticky sa naucili sustredit, aby sa vedeli vyjadrovat, svoje pocity dat najavo, aby vedeli pocuvat, vyuzit to v praxi a vela ineho 🙂

lea299
14. sep 2025
@alexi2211

@lea299 Áno, už som to videla, našla som si to, vyzerá to zaujímavo. Už som to aj povypisovala, tak uvidíme aké to bude. Pozrela som si ich aj na FB, majú fakt už dosť pobočiek a robievajú tie hodiny, oslovilo ma to, ďakujem, že si napísala. Ten kurz alebo akoby som to nazvala má nejaké trvanie? Či to je individuálne?

@alexi2211 To záleží od detičiek, že kolko času potrebujú, je to rôzne, ale tie programy sú tak, že raz týždenne to je. Aspoň teda mentálna aritmetika a detičky do 7 rokov to majú na hodinku, keď sú staršie tak hodinku a pol. Ale to všetko sa dozvieš 🙂

alexi2211
23. sep 2025
@martinenka886

@alexi2211 Ano mam, s malou sme toto zacali riesit kvoli nastupu do skoly, aby bola na to pripravena, lebo maju aj taky program pre predskolakov, aby tie deticky sa naucili sustredit, aby sa vedeli vyjadrovat, svoje pocity dat najavo, aby vedeli pocuvat, vyuzit to v praxi a vela ineho 🙂

@martinenka886 je super, že takto myslia na detičky a vedia ich takou hravou formou veľa toho naučiť, páči sa mi to veľmi. Teším sa už aj ja, keď pôjdeme s Jakubkom.
@lea299 rozumiem, to nám aj bude vyhovovať. Inak potom som si to pozrela aj na stránke, som ťa tým vôbec nemusela zaťažovať, veď na stránku majú úplne všetko napisané

lea299
25. sep 2025
@alexi2211

@martinenka886 je super, že takto myslia na detičky a vedia ich takou hravou formou veľa toho naučiť, páči sa mi to veľmi. Teším sa už aj ja, keď pôjdeme s Jakubkom.
@lea299 rozumiem, to nám aj bude vyhovovať. Inak potom som si to pozrela aj na stránke, som ťa tým vôbec nemusela zaťažovať, veď na stránku majú úplne všetko napisané

@alexi2211 čosi mne to vôbec nevadí, rada poradím pokiaľ viem a toto je téma v ktorej sa vyžívam, lebo sa mi celá ich myšlienka a vzdelávanie veľmi páči🙂

martinenka886
30. sep 2025
@alexi2211

@alexi2211 presne ako hovoris, suhlasim s tebou. Konecne sa niekto venuje poriadne detickam a hlavne aj hravou formou, ze aj deticky tam radi chodia

alexi2211
20. okt 2025
@lea299

@alexi2211 čosi mne to vôbec nevadí, rada poradím pokiaľ viem a toto je téma v ktorej sa vyžívam, lebo sa mi celá ich myšlienka a vzdelávanie veľmi páči🙂

@lea299 to som rada, si veľmi zlatá😘
@martinenka886 a ako dlho trvá ten kurz alebo akoby som to nazvala?