Chcela by som jej nieco pekne odrazadlo, hraci stolik, FP psika mame co ste dali vasim dievcatkam?
odrazadlo, babiky, oblecenie 🙂 knihy 🙂
Domček 😉 možno aj pre bábiky, ale mám na mysli domček na hranie pre malinkú 😉 Ja som domček vyrobila a je to tá najlepšia skrýša a zábavka pre všetkých. Malý nás tam "nasáčkuje" a on behá okolo domu a teší sa, že my sme dnu a on si môže bežkať. No sranda veliká 😀 😀 😀
FP ma taky domcek myslim ze sa to vola happy sounds home ... ja som ho vtedy nezohnala, tak mame nieco podobne z dracika a velmi ju to bavi 😉
priklanam sa k tomu domceku 🙂 nasa mala dostala na vianoce a je s neho velmi stastna,pekne sa tam prehra 🙂 domcek zabera sice kooopu miesta ale za to aku ma mala s neho radost to stoji 🙂 ked nie ddomcek tak napr. stan- ten zaberie menej miesta my mame tento http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... a je paradny 🙂
nasa dostala odrazadlo FP a tomu sa tesila najviac....domcek-stan sme dostali teraz na vianoce a tiez je super
kočík a bábiku do neho
mam teraz chalana ale mala som male aj baby.. 😉 .kuchynka. kocik + babika, stan + lopticky..je to vyborna vec, vecne sa tam hra, trojkolku, ..nasim sa velmi pacila babika a bola v takom ruksaku..tu potom nosili vsade...je toho teraz kopu, su naozaj krasne hracky...keby tak bol este sponzor 😀 😉 to by bolo..
ja si myslim že domček pre ročne dietatko je skoro my sme dostali toto a vyhrali sme sa https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bibka333/alb...
nasa dostala odrazadlo take princeznovske z dracika, kocik, trojkolku, taky televizorik co sa natiahne a idu zvieratka tamad.....ale najviac sa tesila kociariku 😀 .
psik zaujme skor starsie dietatko ako 1rok. synovec sa s nim zacal hrat ked mal 3 roky, ked tomu zacal viac rozumiet
mala dostala kocik baby born a babiku baby born taku malicku od roka nehrala sa s nou sice velmi ale mala radost, hrali sme sa spolu, teraz sa s babikami hraje viac od dvoch rokov, dostala oblecenie, hracky od krstnej, s kuchynkou sa tiez nehrala az tak od druheho roka, odrazadlo sme pouzivali len do roka potom chodila s pomocou a potom uz sama a nebol priestor nan tak sme ho zrusili, podla mna super vec, ktoru vyuzijete aj mala je stan, ma taky princeznickovsky ruzovy, rada sa v nom hrava, zaroven tam skryjete hracky, kupeny v draciku, odporucam 🙂
a pre chlapčeka ??????? odrazadlo aj stan sme dostali na vianoce... napada ma uz len tatrovka 😀
Ocko chce kupit,aj pieskovisko na dvor - take umelohmotne, co sa zatvara, myslim ze je to dobry darcek aj pre baby aj pre chalanov... 😅
Lego Duplo aj pre chlapcov aj pre dievcata, pre dievcata maju napr. zoo, gazdovsky dvor atd, kopu zvierat.
@ kejtty: To pieskovisko je super napad (ked mate dvor).
Na Vianoce dostal moj chlapec este Bobby Car - odrazacie auto. Este sa sice odrazat nevie, ale nauci sa 😉
Este su zaujimave hracky - puzzle, co sa davaju rozne tvary do zodpovedajucich otvorov, kocka do stvorcoveho otvoru atd. Tych byva kopu od roznych firiem, z umlelej hmoty aj z dreva.
Kocky (drevene, roznych tvarov), co sa daju skladat vezicky, domceky atd. Dalej take kuzele zlozene z kruzkov. Lopty, auticka, bublifuk... A vsetko, co blika a robi nejaky hluk 😀 (ale davajte pozor, aby sa to dalo vypnut alebo aspon vybrat baterky, hihi).
Dostal aj farbicky, ale viac ho momentalne zaujima obal a malovat po zemi a nie po papieri 😀
Pekne knizky - leporela su tiez velky hit, stoji pri gauci a pozera, najlepsie su take, kde sa na kazdej strane nieco deje. Odkedy sme leteli, pozera furt stranku, kde je letisko 😉
Este odporucam hracky do vane, pohariky na prelievanie a tak. V Tescu mali takeho tucniaka, da sa mu naliat voda do hlavy a potom vyteka a plni mu maslu pod krkom a potom sa prevrati a toci sa koliesko... Stalo to asi 6€ a paci sa mu strasne.
No a najepsie hracku su casto napr. balik verckoviek, varecha, konzerva, poharik, teda "nehracky".
nase dostali velku kuchinku,zehliacu dosku,pracku......proste budu ako maminka 🙂 aj v noci tam zachadza starsia dcerka..vraj da prat a ked sa zobudi povesia 😀
My sme kupili hovoriaci hrniec od fp a bola nadsena
všetko pokúpite hneď,3ročné majú pomaly všetky možné hračky a potom čo ďalej? 😉 na 1.rok stačí napr. lopta,knižka,drevená vkladačka,bubon...
pre dievca kocik, pre chlapca vozik na kocky - oboje dobra pomocka pri prvych krokoch 😉
veru nestreba si všetko vystrieľať hneď a potom sa už somariny musia nakupovať lebo 3 ročná bude mať všetko
stačí nejaká maličkosť aj keď pre rodiča je to obrovská udalosť že má bábo rok ale to si to stejne neuvedomuje čo dostalo a podobne ale už také 3 ročné dieťa presne vie čo chce a zapamätá si to
my sme teraz našej ročnej kúpili drevené puzzle nejaké oblečenie a tuším knižku a aby mala aj nejaký odvoz tak kolobežku ale aj to len kôli staršej sme kúpili
od nas dostala verca auticko od Chicca - quatro, od mojho brata babiku a od sestry kocik pre babiky
ahoj...nasa dcerka okrem ineho dostala v tom case velmi popularneho ruzoveho ponika (my little Pony) so zvukmi a slovnymi spojeniami 😉, aj trojkolku (konika) s vodiacou tycou, klasika- babatko na hranie...riekanky FP...