Ahojte. Prosim Vás poraďte mi aký čajík by mohlo piť 5 a viac mesačné dieťa okrem fenyklového. Ďakujem
@zuzana1985 ja skusam davat HIPP alebo LEROS urceny od ukonceneho 4.mesiaca.... ale este ani lyzicku nevypila, vsetko vypluva 😀 😀 😀
ja som davala len vodu, osobne si myslim, ze na caje ma este cas a cierny by som uz vonkoncom nedala, aj keby sa len par sekund luhoval
tak ja deťom dávam iba rascový a feniklový čaj,ale z tých semiačok, čo normálne kupite ako koreniny v obchode. pijú to od narodenia. nesladím ani nič podobné, občas na zmenu lucku vodu, pri hnačkách ešte čierny, ale iba pár sekund luhovať.
Podla mna, ak ti vypije cistu vodu, tak by som vobec caje nedavala. A ak, tak sa skus vyhnut granulovanym (lebo takmer vsetky su sladene). No a ak nevypije cistu vodu, tak mrkni na obaly a pouzi. Ciernemu by som sa mimo hnaciek vyhla aj ja.
ja davam hipp jablkovy, maju sa davat 3 lyzcky do 200ml, ja davam 1/2 lyzicky do 100ml, aby to len trosicku ochutilo, cistu vodu nechce, ale vypije tak 60ml na den.
ja drobcovi davam klasicky pigi,,len malinko zafarbit,,granolavany urcite nie-su presladene.a malemu aj tak nechutili...
ja som dávala bylinkové a presne v piatom som začal dávať aj ovocné. samozrejme slabučké, riedené s vodou a nie vela. čierny čaj je aj origoš pre deti ( ja používam megafyt)
Hipp harmančekový, detský bylinkový, ja som dávala aj pigi slabučký, ale ten som musela trošku prisladiť...
detský bylinkový, sú rôzne druhy, značky, rozdelené podľa veku, na spanie, pri prechladnutí, na bruško...... stačí sa spýtať v lekárni alebo väčších potravinách, nesladené, alebo trochu prisladiť glukopurom........
instantné v potravinách.....
môže aj obyčajný čierny čaj.....
MOze aj slaby cierny