Akú hudbu púšťate svojim deťom? Aké skladby ich tešia? Čo môžu počúvať do úmoru? Pri akej hudbe zaspia alebo skôr zaspia v tichu?
nas 3r syn ma rad vsetko, od Eltona Johna, cez soundtracky, punk, az po vaznu hudbu 😂
naopak ho ale absolutne nezaujimaju detske pesnicky (Jaros, Spievankovo), nic nula bodov v nasom pripade
Moj mal rad Jaroša, uz ho to prešlo. Teraz je skor na Dedoles reklamy, to ho baví stale 😅 zaspava ked mu spievam Shallow, to si pyta sam každý den😂
Moja sa od narodenia najviac vytešuje z rockovej a kľudne až metalovej hudby 😀 bavili ju aj také detské ako Jaroš a Spievankovo, od roka do cca dvoch.
@zuzuliennka1 chvalabohu
@nevludna aj ja si myslim 🙄🤣
Môj v 2 rokoch frcal na Beatles,poznal všetky skladby od nich, potom prešiel na Polemic😃 ale počúval aj Fiha tralala z detských
@katkamatka7 v tom case poriadny rock, ziadne detske pesnicky nastastie u nas nefrcali
Moj 10 m syn pocuva vsetko, co ja a tancujeme 😊 najradsej ludovky 😁 a starsia mu pusta spievankovo. Zaspava ked mu spievam ja, alebo hmmmkam.
Dedoles spieva aj tancuje 😂
Z tých detských pesničiek sa mi páčia niektoré od Jaroša, zvyšok nedávam, žiaľ v tomto sa prispôsobuje ona mne 😂
@zuzuliennka1 perfektny vyber!!!!
,slovenske detske pesnicky, nayoutube alebo cocomelon. To ma rad spieva to cely den
moj momentálne ma rad fiha tralala, ma 1,5 roka. doteraz sme mu to nepustali,ale na vianoce dostal od babky cd,tak pustame a vidim,ze sa mu páči. opakuje slovíčka a tak. ale uplne najviaaaac ho bavi tancovanie s tatinom na swing,rock and roll a tiez pár modernych miluje :D No a ked mu ja spievam,tak to ma rad hocico,rad ma pocuva. ale pri pesnickach nezaspava
Náš síce nemá ešte ani rok, ale už aj pred pôrodom a aj teraz púšťame sondracky z filmov, oldiest a všetko čo počúvame my, samozrejme najviac sa mu páči, keď mi spievam ja árie z opery 😊
@katkamatka7 Nas je velmi aktivny. On narodenia ma rad rytmick piesne a od 12 mesiacov uz na ne aj tancuje. Klasika len niektora... ta Brahmsova uspavanka ani za nic.
Zaspava bez hudby.
Detske pesnicky som este neskusala.
Syn vo veku 1-2 roky pred spanim stale musel mat pustenu bud Disturbed - The Sound of Silence alebi Slipknot - Snuff. Stale tie dve dookola 🙂
Chcela som si z neho vychovat maleho rockera, ale cim je starsi, tak tym viac fici na pope a hardstyle. Takze u nas hrava Headhunterz, Wildstylez alebo aj Armin a nepohrdne ani diskotekovymi hitmi z 90's. Z rocku ma rad stare vypalovaky z 80tych rokov.
Detske pesnicky u nas vobec neficia, chvalabohu.
Vyskusaj kanal Veselkovo na youtube. Maju chytlave pesnicky a zaujimave videa.
https://www.youtube.com/watch?v=aijHmRD_D6c
@katkamatka7 syn jeden a pol roka miluje mira jarosa a zaspava pri brahmsovej uspavanke, ale ma rad aj ked si spievame ludovky a riekanky