Ahojte maminky, chcem sa vas opytat ci mate nejake nove,aktualne info o jasliach u Zirafy Zofie. Na nete je toho dost, zvacsa v negativnom svetle ale info su starsieho data,tak ci sa tam nieco nezmenilo k lepsiemu. Dakujem za akukolvek odpoved. Hlavne by ma zaujimal pristup k babatku rok-rok a pol staremu.
Ahoj,
moja skúsenosť je taká, že Jasle žirafa NEODPORÚČAM..pracuje tam neprofesionálny personál, vrátane pani Grossmanovej - majiteľky amatérky. Strava absolútne nezodpovedá jedálničku, ktorý ma vyvesený na internetovej stránke a vnútri na nástenke. Namiesto tvarohového krému s ovocím a piškótkami deťom natierajú obyčajný biely chlieb so stuženým tukom - Perlou!!!..samé klamstvá a zatĺkanie, obchádzanie materiálno -spotrebných noriem a receptúr pre oblasť stravovania..no proste hrôza, asi by bolo namieste to oznámiť príslušným úradom..
A tie učiteľky, no katastrofa - zanedbané prebaľovanie,keď som po malého prišla, v poslednom čase, ako tam ubudol počet učiteliek, mi malého vrátili asi 8-krát pokakaného, s tým, že to musel ,,asi teraz,,..a riťka celá vyštípaná - z čoho som usúdila, že ho nechali pokakaného dlhšie, pretože doma sa nikdy nestalo, aby pri okamžitom prebalení sčervenal zadoček..deti sú v kuse ušpinené od jedál..vidno, že sa im nechce.. JEDNA VEĽKÁ KATASTROFA!!!