Ako zabaviť 20 mesačného chlapca?

drobec222212
16. máj 2014

ahojte mamicky mam 20 mesacneho chlapceka velmi velmi ziveho neposedi a stale by chcel nieco robit tak vas prosim o neake napady a aj co kreslit s takym drobcom tam jedine vydrzi ak sa kresli hovorit velmi nechce stale len vydava zvuky ako brm brm a nakreslim auticko a take co este sa da kreslit aby to pochopil a snad sa tak naucil rozpravat 🙂 dakujem

simsalabim
16. máj 2014

Ked boli dcery male, strasne sa im pacilo, ked som povystrihovala vselijake potraviny a hracky z reklamnych letakov. Potom som na papier A4 nakreslila obrovsky nakupny vozik, dala som im tycinkove lepidlo a vystrihnute obrazky a oni mohli "nakupovat". Pri tomto vydrzali dlhooooooo.

rakywanda
16. máj 2014

plastelína, bublifuk, kriedy, kolky....stavali sme z knižiek ohrady pre zvieratká, tam sme potom dávali plyšákov akože zoo, varila a chystala hostiny pre plyšákov, polievanie kvetov, špliechanie s rozprašovačom na prechádzke, telefonovali sme si - jej nožička bola slúchadlo...
nakresliť sa dá hocičo, pochopí to ak mu to primerane veku vysvetlíš, muž dcére kreslil rôzne veci - ako pravek, more, pirátov, vesmír....veľmi ju to bavilo. A či sa pri tom naučí rozprávať??? áno ak budeš svoju aj jeho činnosť komentovať, nie ak budeš len ticho kresliť a čakať na zázrak.
moja sa rozrečnila až keď mala 2 roky 😀 , ona rada počúvala

januliku
17. máj 2014

Kreslite si dom, ako sa dymí z komína (to nakreslí aj on), ako sa z okna pozerá mamina, tatino a on, les, strom, hríbik, kvietok, slnko, oblak a všetky zvieratká ........ veď všetko, čo ťa napadne. Všetko mu komentuj, najlepšie v pevnom tvare, tzn. dom (nie domček) ... a veľa trpezlivosti. Neboj, on sa čoskoro rozkecá.

avoketsimoch
17. máj 2014

Ahoj, moja dcérka má 21 mes. a pri jednej činnosti vydrží asi tak minútu 🙂 , už tiež neviem čo by som jej vymyslela...Varíme spolu,kŕmime plyšákov, kreslíme, modelujeme, staviame, už sme skúšali aj autíčka a dráhy po synovi, všetky domáce činnosti.... a ono to vyzerá tak, že ju najviac baví keď sa môže pozerať ako sa ja hrám 🙂 🙂 🙂 sama ani za svet ! Spravím od nej krok a už plače...