ahojte chcela som sa opytat ako vasim drobcekom vypadali prve vlasky?pri starsom synovi som si to ani nevsimla ale teraz pri mojom 5tyzdnovom drobatku som si vsimla ako mu v predu vypadali vlasky do pol hlavicky a rastu mu nove a vzadu ma dlhsie este stale tie stare.....znama mi hovorila ze je o cudne lebo babatkam vypadavaju vlasky najprv zo zadu.... ako vasim detickam? 🙂 dakujem
Mojim obom nevypadali. Len zbledli. Maju obaja velmi svetle, jemne vlasky, ale na blondakov ich maju dost... len u Maxa ich neni moc vidno 😀
Aj nasmu vypadali vlasky vpredu, uz krasne dorastaju, vzadu ma stale len tie stare...
to je velmi individuálne, mojej vzadu tiež vlasky ostali a inde jej vypadali, a to dokonca ked mala až 4m.. a synovi napr.nemalo ani čo vypadať 😅
dakujem niekedy netreba pocuvat nazory znamych lebo ked jej detom takto nevypadali tak hned je to cudne 😀
Akokoľvek čudne to znie: starší syslík sa narodil ako tmavovlasý s veľmi dlhými tmavými vláskami, keď sa k tomu pridružila novorodenecká žltačka vyzeral fakt ako Vietnamčatko, tie vlásky mu ale - bez vypadania - prešli cez ryšavú farbu do úplne svetlého blond... a teraz (ako dostáva rozum, dúfam) mierne tmavne na špinavý blond 😀 .
moja dcera sa narodila s komplet vlasovou vybavou 😀 a nevypadol jej ani jeden vlasok-iba je rastu-ma 8 mesiacov a naozaj huste krasne vlasky po plecia 😅 musime pouzivat sponky aby jej nepadali do oci, takze je to velmi individualne 😉
drobcek uz teraz je cisty tato s plesinkou vpredu 😀
No, podla mna to je individualne, kazdemu babatku vypadavaju vlasy inou postupnostou 😀 Zo zadu mozno myslela to, ze tam, kde lezia, sa im vytvori taka lysinka. Mojej dcerke vlasky vypadavali postupne a zaroven postupne jej dorastali/ju nove. Trvalo to niekolko mesiacov. Presne ale neviem. Aj tu lysinku vzadu mala, ale vytvorila sa jej neskor, nie hned.Ako zacala sediet, uz jej zarastla. Vlasky ma dost huste a aj dlhe. Synovec ma takmer 14 mesiacov a vlaskov ma velmi malo. Jeho starsia sestra, ked ala rok,vlasy este nemala. Len take papericko. Teraz ma 5 rokov a ma huste a vlnite vlasky. Takze je to velmi individualmne a rozhodne nie je cudne, ze Tvoje drobatko ma vypadane vlasky vpredu 😉