Ako volať Alexandru inak ako deti v okolí?

usiko
22. dec 2010

Ahojte,

mame dcerku Alexandru. Hned na uvod chcem povedat, ze meno sme vybrali spolocne, lebo sa nam paci. Ale mam tak trochu problem s tym ako ju volat, aby to bolo ine ako deti okolo nas s tym istym menom. tak som sa rozhodla, ze vas poziadam o radu, ako by ste vy volali svoju dcerku, ktora ma taketo meno. Poprosim o nejake napady okrem:

Alex
Alexa
Sasa
Sasena
Sandra
Lexi

Viac hlav viac rozumu, tak dufam, ze poradite.. dakujem velmi pekne.

katka.gzd
22. dec 2010

a preco ti vadi, ze by si ju volala tak ako ine deti sa volaju? to mas v okoli naozaj tolko deti s tymto menom?

zuzana76
22. dec 2010

mne sa toto meno páči, ja by som ju volala saška , mne nevadi, ze sa tak vola vela inych deti, to moje je len to moje 😉

andrea0903
22. dec 2010

ja Sasku mam a ked sme vonku tak bud Sasa Sasenka Sasena alebo Alex a ak nepocuva tak razne ze Alexandra 😀 ale v podstate to je jedno ak na nu zavolas otocia sa aj vsetky ostatne deticky 😅

murinka
22. dec 2010

Saša 😉

wolke7
22. dec 2010

Sestra mojho kamarata sa tiez vola Alexandra, ale rodina a znami ju volaju Sandy - nie "Sendy" - po anglicky, ale s "Ackom" - SAndy - tak ako sa to pise 🙂.

sasikas
22. dec 2010

ja som alexandra a vsetci ma volaju sasa 😉 ....ale keby ze mam dcerku alexandru tak ju asi volam alexandra....mne sa paci ked sa mena nekomolia....a alexandra je pekne meno tak preco vymyslat nieco ine?.... 🤐 😉

traktor
22. dec 2010

preco ju chces volat inak?..to si jej potom mala dat ine meno 😅 ...ma krasne meno, tak ju volaj tak akosa ti paci...na druhe deti nepozeraj..

prettybaby
22. dec 2010

suhlasim s traktor 🙂
aj ja som Saša.-)

burina111
22. dec 2010

ahoj, tak ja mám kamošku alexandru a voláme ju ALI.....je to iné, milé, krátke, volaju ju aj saša

luciaanna
22. dec 2010

...myslím, že tu už nič nové nevymyslíš....volaj ju tak, ako sa to páči tebe a tvojmu manželovi, na okolí a názore iných predsa nezáleží, je to vaše dieťatko... 😉

mirka285
22. dec 2010

vobec nechapem co chces...das jej meno Alexandra,zdoraznis,ze ste ho vybrali spolu s muzom lebo sa vam to meno velmi paci a chces ju volat inac???????a ako ju chces volat ked ani Saska ani Alex....si jej potom mala dat asi ine meno,menej caste aby sa tak nevolalo kopec ostatnych deti 😕

usiko
autor
22. dec 2010

@wolke7 no...myslela som na Sandy tiez.....dik...

Baby, ja chcem nejake napady, ako sa da volat inak ako to, co som napisala v uvode..je to az tak tazko pochopitelne?

usiko
autor
22. dec 2010

@mirka285 no tak si asi nechapava.....

mirka285
22. dec 2010

@usiko volaj ju Karolina 😉

usiko
autor
22. dec 2010

@mirka285 super napad.... 🙂 dik aj tebe....

monkula
22. dec 2010

Tak potom sme nejaké nechápevé dve, lebo tomu tiež nerozumiem.... 😅
Raz ste je jvybrali meno Alexandra, tak je Alexandra.... A poznámka, volať ju inak, ako deti v okolí, potebuješ byť stredobodom pozornosti?
A k téme, známy majú Alexandru a kým bola malá, hovorili jej Alinka a teraz ju volajú Alex

usiko
autor
22. dec 2010

@monkula ja neviem, ale napisala som v uvode ze chcem vase pochopenie? nie, chcem napady a nerieste, ak nemate k tomu co povedat,,,,,,,

monkula
22. dec 2010

@usiko ja neviem ,ale ja som napísala aj odpoveď, ako ju volať...

alca85
22. dec 2010

aj ja poznám jednu Alexandru a tiež ju volajú Ala .....no to som dobre dlho netušila, že sa volá Alexandra, stále som myslela, že Alena ako ja 😝

usiko
autor
22. dec 2010

@alca85 nooo, moj muz si robil srandu,m este ked som ju cakala, ze bude to Alexandra a ta sa da volat kadejako, napriklad A, Al...a tak dalej 🙂

alca85
22. dec 2010

môj dedko bol napr. Jozef a volali ho Alojz 😀 , len tak mimo tému 😝

usiko
autor
22. dec 2010

@monkula sorry, mas pravdu......odpoved si mi dala, dakujem... 🙂

anulienka166
22. dec 2010

ja mam Alexandra....volame ho Alex, ALexander a Ali alebo Alinko...tak skus aj ty ali alebo Alinka :D

alca85
22. dec 2010

Inak to Alinka sa mi veľmi páči 😉

monkula
22. dec 2010

Inak aj ja som si myslela, že tá malá je Alena, lebo my Ala voláme mužovu sesternicu a tá je práve Alena....

kaja73
22. dec 2010

moji znami volaju malu Aši,Ašika.

marika80
22. dec 2010

Zalezi ako to Tebe znie, mne sa napriklad nie vsetky skratky pacia pre malu resp. nesedi mi to, tak ju vacsinou volame jej menom. Inac z Alexandra si mozes poskladat aj Andrea (tych nie je vela 😀 )

usiko
autor
22. dec 2010

a co sa ziadnej z vas nestalo, ze ste dali meno babatku a potom ste prisli na to, ked nuz rastlo, ze ju nemozete volat tak ako niekto koho tak isto volaju, lebo je vam to proti srsti?a okrem toho.....proste ano, chcem aby to bolo ine, aby sa odlisovala, co je na tom? je to trestne? alebo polutovaniahodne? nechcem, aby ked na nu zavoolam, sa otocilo 5 deti, ale iba jedno, moje......no co, asi som vadna, ale je mi tak dobre...... 🙂

monkula
22. dec 2010

@marika80 aj meniny majú po sebe.... 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz