Ako trávite čas s ročnými deťmi?

11. dec 2023

Maminy ahojte, aký program máte s ročnými deťmi v tomto obdobi? Žijeme na okraji BA v menšom byte. (Sťahovať sa budeme na jar po kolaudácii.) Zaujíma ma, kde a ako trávite čas s deťmi. Malá mi dlho nevydrží v kočíku, takže vychádzky sú tak na pol hodinu, pripadne ak zaspí, tak hodinu. Chodíme do detských kutikov, ale v poslednom čase mam pocit, že je tam kopa chorých detí a raz sme si už odtiaľ odniesli poriadnu virózu. Nehovoriac o tom, že starsie deti vôbec neberú ohľad na tieto malé a už 2x prišla malá takmer k úrazu kvôli ich neohľaduplnosti.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nairia
11. dec 2023

my sme mali 1x do tyzdna plavanie a 1x do tyzdna baby balance. inak doma sme sa hrali, vychadzka, nakup

autor
11. dec 2023

My sme tiež chodili na plávanie, ale už sa nám skončil kurz, ďalší sa začína vo februári. Baby balance tiež až v polke januára. Mam pocit, že toto je také hluché obdobie, keďže ja som veľký extrovert 😌

nairia
11. dec 2023

ja som mala presne taky pocit v lete- kurzy v nedohladne, ak aj nieco bolo, tak vsetko beznadejne vybookovane. nic ine, len prezit. teraz je naprd aj to, ze skoro je tma, zima je...

majlo1234
11. dec 2023

Vzdy vzdy vzdy su v kutikoch najme chore deti, ny sa im vyhybame uz. A nemozes chciet, aby bolo dvoj troj stvorrocne dieta nejako extra ohladuplne, su to proste deti, na to su tam rodicia. My chodievame do lesa, na sanky a boby, do mesta previezt sa elektrickou, na vonkajsie ijriska v nepremokavom overale. Horsie su tie dlhe zimne vecery potme

autor
11. dec 2023

@majlo1234 veď ja tie deti za to neviním.. a svoju malú si strážim ako oko v hlave.. skôr nechápem mamičky, ktoré sedia uplne bokom alebo chrbtom a neriešia, že ich deti takmer prizabijú iné.. jeden malý chlapec uplne surovo strelil nasej malej po tvári, mamička nie že aby sa ospravedlnila alebo malému dohovorila, ale prišla, bez slova vzala dieťa a odišli.. tomuto ozaj nerozumiem

majlo1234
12. dec 2023

Deti su proste deti, len rodicia su podla mna stale horsie vychovani a viac sebestredni, preto sa tie decka tak chovaju😩