Ahojte dievčatá. Ako sú na tom vaše 17 mesačne detičky? Teda ešte len bude mať 17 mesiacov. Trošku mi je ľúto, že nič nepovie. Ukáže všetko, čo potrebuje, keď je hladné, vypýta si, keď chce spinkať, ukáže, že chce ísť do postele... Pamäť má excelentnú, presne vie, kde aké hračky má, tiež ovláda absolútne všetky slová ktoré poviem ja, lebo keď sa spýtam, kde má to a to, tak to prinesie, ukáže... ale je v poriadku, že vie povedať Max 4 slová?
17 mes? casto baby riesia, ze 2-3 roc. deti malo rozpravaju. chces od svojho privela. asi by bolo fajn sustredit sa viac na jeho jedinecnost a neporovnavat ho s ostatnymi, nechciet od neho nic "extra", aby bolo co chvalit. mas zdrave dieta, tak si to vaz. pokial citis tlak okolia, ze do teba rypu, tak ich slusne a rychlo umlc, ak ti je luto, ze sa nemas cim pochvalit, tak vedz, ze mas.
nemyslim to v zlom.
tvoje prve dieta ze? 🙂
Ja mam 16 mes. A tiež mam pocit ze malo vraví iba tata baba mama hava dada a občas sa mu podarí aj hej. Ale asi baby majú pravdu chce to čas
@emv podla mna uplne v pohode. Ak dietati rozumieš nema za potreby to menit. Niekde sim to citala. Nas ma 19 mes. A teda rozprava furt ale akoby bol maly Číňan.