Ahojte chcem sa spýtať ako u vás prebiehala 6 choroba.. My sme mali teraz 3 dní vysoké teploty včera už nemal ale sa vyhadzal na tvaricke hrudníku brušku a na chrbte.. Trošičku ma aj na ruckach.. Môže to byť 6 choroba?
@janynyna okí ďakujem.. Lebo som prv myslela ze mu vyskočila teplota kvôli zubkom nakoniec sme boli u Dr a nám dala atb a probiotika že to nejaká baktéria ci co spôsobuje..A ze aj keby sa vyhadzal tak sa nemám zlaknut že z liekov to určite nebude.. Urobila mu aj výter z mandle lebo mal červené.. Našťastie už teraz teploty nemá len je vyhadzany.. Preto sa radšej pýtam 😁
@nikuska845 my sme mali veľmi zlý priebeh tejto choroby. Veľmi vysoké teploty z ničoho nič, my sme dokonca skončili v nemocnici, lebo sme mali nad 40 teplotu a nedokázala som to nijako zraziť, nepomohlo ani striedanie nurofenu a panadolu, ani zábaly proste nič. Až malá dostala z horúčky šok - nereagovala ani mne ani záchranárom ani na facky. Po troch dňoch teploty ustúpili a zrazu celé telo vyhádzané, najviac na bruchu. Výsyp signalizuje koniec choroby, tak mi to aspoň v nemocnici povedali. Poležali sme si v nemocnici tri dni a domov išli po svojich. Je to už cez 10 rokov a dodnes keď si na to spomeniem, prebehne mi mráz po chrbte.
Toto je typický priebeh 6.tej choroby
My to prave prezivame. Dnes teploty ustupili a vysypal sa, zatial tvar a krk a chrbat. Tiez od soboty horucky az 40.
@nikuska845 netusim, mame ho prvy den
@nikuska845 do takých 3-4 dní by to malo zmiznúť
@nikuska845 držím palec nech ste čím skor fit....moj syn to mal ako 9 mesačný....4 dni teploty cca 39,5 a potom výsyp.na hrudníku cca 2 dni a bolo po....
Na 99%ano
@nikuska845 držím palce;neboj bude to rýchlo.....možno už cez víkend ani už nebude badať príznaky 😉držte sa
@jany149 ďakujem pekne 😊
@nikuska845 ahoj môže. Môj malý sa tiež po teplotách vyhadzal