Ako sa chovajú vaše 14 mesačné deti na ihriskách?

swojska
12. mar 2014

ma to zaujima zo zvedavosti,,a mozno aj trochu porovnat ci mate doma certa ako ja 🙂 🙂
maly ma 14m, zacali sme chodit na ihrisko, po vonku chodi iba s choditkom, ale vyzera to asi tak ze do sekundy ide uplne opacnym smerom ako ja, krizom krazom,, 🙂
alebo vobec a zacne lozit, vsetko si dava do pusy, kamienky, piesok,drievka.. dnes som mu vybrala dva spaky z pusy
nato mal histericky zachvat, ze co mu to vyberam..v postate nic ine nerobim, iba nedavaj to do pusy a niekedy to ani nestihnem povedat a uz kamienok vyberam..
vidim mu tie sibalske oci, ze on velmi dobre vie ze nemoze..
da si kamen do pusy, kukne na mna a uz uteka, respektive lezie rychlo prec predomnou..

jaaty
12. mar 2014

@swojska úplne normálne a typické správanie 14 mesačného dieťatka 😀

mamutka
12. mar 2014

to je mile, prepac, ale to je tema, akoby ti to dieta vcera vlozili do ruk a ty si ani nestihla nacitat co ten tvor dokaze robit 😀

ritusuk
12. mar 2014

vitaj v klube,ja mam tri a ked niekam prideme,hned je zabava.starsie utekaju,jeden dolava,druhy doprava a mladsia mala dnes ako druhy chod piesok a par stebiel travy.

zara0201
12. mar 2014

@swojska Poznám tie sibalske oci !!!!! Scenar ako od nas z cias tesne po prvych narodeninach. Prejde to. Len viem, ze byt neustale v strehu aby nieco nepojedol alebo si neublizil je nesmierne vycerpavajuce. Vydrzat. Mojmu svitlo tak po roku a pol.

fialkaa
12. mar 2014

Myslim, ze sme sa vcera stretli na Racku... ci nie?
Moj syn ma 13 mesiacov, keby som ho nemala v kociku, tak by sme sa nedostali daleko od domu. Na ihrisku ho vysadim z kocika, pohojdam, posmykam na smyklavke, ale zatial sa len s tymi vecami zoznamuje. Velmi ho laka piesok, aj som ho tam posadila, zoznamoval sa s pieskom a s kamienkami. Skusal aj do pusy, treba mu poriadne zdoraznit, aj zvysenym hlasom, ze to sa nesmie. Od takehoto dietata nemozno ocakavat, ze pojde tvojim smerom. Este dlho nie. Problem vidim u teba hlavne v tom, ze maly vsetko dava do pusy, to mu treba viackrat vysvetlit. To, ze vonku stvrnozkuje, je normalne, aj moj syn ma tu tendenciu, je to pre nich jednoduchsi sposob presuvania, takze ked je mimo kocik, drzim ho vacsinou za ruku. Certici sa potrebuju so vstekym neznamym vonku zoznamit 🙂

swojska
autor
12. mar 2014

@mamutka mne to prislo mile, chcela som sa podelit

swojska
autor
12. mar 2014

@fialkaa neviem co robim spatne, vsak mu to opakujem stale dokola, aj zvysim hlas, aj po rucickach uz dostal....on to robi aj doma, kazdu smietku najde,,,stale mu to opakujem, on to robi naschval

fialkaa
12. mar 2014

@swojska este si to nezopakovala dost velakrat 🙂 casom to urcite pochopi, akurat teraz na zaciatku musis byt v strehu

blackcat8885
12. mar 2014

Baby necháte ich po ihrisku chodiť aj po štyroch ked je teplo?Resp.nie teraz ked bude teplejšie lebo moj chodí len okolo nábytku alebo po štyroch takže neviem mám ho nechať loziť po trávičke,piesku?Zatiaľ sme boli na ihrisku iba raz na kolotoči som ho pomaličky točila držala zozadu pre istotu jednou rukou

siska53
12. mar 2014

@swojska no moji mali vstup na ihrisko kludnejsi,ale tiez skusali kamienky a mala zas bozkavala piesok,ale v takej normalnej podobe. Skor neskor,ked maly bol vacsi,hrozili odchody z ihriska a raz sme aj odisli,lebo neuposluchol prvu vyzvu.
skus nielen dohovarat,ale aj tak spravit,ze ak to spravi,prve upozornenie,vysvetlenue,druhykrat ho uz posad do kocika,zlrbo na lavicku na nejaku dobu.a na dalsi den ho rovno posad mimo(kocik,lavicka). Mal by coskoro pochopit,ze daco do pusy znamena,ze nejaku dobu sa nesmie hrat.
ja mam,dve deti s 2r.rozdielom a teda pre istotu sledujem kazdeho jednym,ockom,ked som,pri jednom.ale nastatsie, mam tam,fajn mamicky-kamosky,s ktorymi si navzajom pomahame korigovat a strazit deti,ked nahodou jedna,z nas je pri druhom,dietati.
chce to len,trpezlivost.

siska53
12. mar 2014

@blackcat8885 ja som nechala,inak neviem,co by sme,v lete robili. Ona rste nechodila,starsi syn bez ihriska,to si neviem predstavit,ved vylietat sa niekde musi. Bola sice vzdy zabryzgana,ale ved to aj syn,vsak pracka operie. 🙂

jabadaba
12. mar 2014

@swojska ja len k tym spakom, na tie extra bacha! Su jedovate, takze oci na stopkach ak maly vsetko pcha do ust. A po zemi by som ho lozit na ihrisku nenechala. 😉

moni244
12. mar 2014

@swojska nestretli sme sa dnes na ihrisku? moja dcérka štukala do vášho chodítka tie melódie 🙂

danjelca
12. mar 2014

@swojska po ručkách ho nebi a ani inak...lebo to odpozerá a začne ti to vracať...čo dieta vidí to zopakuje.

swojska
autor
13. mar 2014

@moni244 ano 🙂