Ako reagujú vaše deti na Mikuláša?

lusyke
3. dec 2015

Dnes sme boli v detskom centre na Mikulasa. Od vcera som nasu 2,5 rocnu dcerku na to pripravovala...ze pojdeme za Mikulasom, bude tam vela deticiek a Mikulas bude rozdavat darceky. Tesila sa, usmievala sa. Aj ked sme uz boli v tom detskom centre tak mi sama hovorila ze Mikulas a darceky. Mikulas prisiel, tesila sa, sadla si a sledovala ostatne deti ze co robia. Vsetko vklude ale ked Mikulas povedal jej meno aby si isla po balicek a ja som sla s nou tak sa zrazu hodila o zem akoby odpadla, zavrela oci, potom sa otocila na bok, rozplakala sa a uz sme ju museli odtial vynasat na rukach. Potom sa uz len pytala domov.
Celkovo takto reaguje na cudzich, ked sa jej zacne niekto prihovarat tak sa tvari akoby tam nebola. Aj pred detmi ktore nepozna sa hanbi a nechce sa zapajat do hier alebo spolocnych tancov. Ked bola mensia tak bola smelsia. Tak ma zaujima ako vase deticky reaguju na takeho Mikulasa?

marcelatje
3. dec 2015

@lusyke Tak moja Mikuláša tak "naozaj" zažije až teraz. Jedného už videla ale nehovoril priamo na ňu tak žiadna neočakávaná reakcia sa nekonala. No učiteľka v škôlke mi vravela že tie malé deti väčšinou len stoja, pozerajú alebo plačú 😅
Preto si myslím že reakcia tvojej dcérky bola v norme 😉