Ako odučiť 2,5 ročné deti nočnému pitiu vody?

jitkatatarova
24. mar 2011

Mam 2,5 rocne dvojicky a v noci sa aj 3-4x budia ze chcu pit.Cez den uz nenosia plienky a chcela by som ich oducit aj od nocnych.Ale kedze tolko piju,tak to nejde.Skusala som im davat len cistu vodu,ale nepomohlo.Mate nejaky tip?Dakujem.

lucka1987
24. mar 2011

hmm teraz o tom bezala v telke na stv relacia tak som kukala ved o chvilu sa ma to bude tykat... ta doktorka radila deti motivovat.. 2 a pol rocne si uz dobre uvedomuju ze kde maju cikat... uviedla priklad zaviest zositok a tam kreslit slniecka a cierne body.... napr zakazdym ked v noci sa nezobudia ze sa chcu napit nakreslis im tam slniecko.. a naopak.. alebo nieco na tom principe... hodinu pred spankom by mali vypit maximalne 2DC vody a potom nic.. ked sa aj v noci pocikaju nechat ich pomahat mamine prezliekat obliecky a tak... aby mali pocit dolezitosti a sami si vraj potom uvedomia co maju robit.. ze to sa neda vycvicit ako v cirkuse... ze ono je najlepsie ked si to dieta uvedomi samo.....

no neviem ci som ti pomohla s touto teoriou to som len tento tyzden pocula od tej doktorky... ktovie ako to je v praxi.. tak pevne nervy v oducani prajem