ako odnaucit syna aby nepapal v noci aj 3 krat?
tak aj moj papa este v noci, ale to suvisi asi s tym,ze je dojceny
my este papkame 2x,caj zlyhal ☹
ani moj nechce caj, ja si myslim,ze sa bude budit az dokym mu nevyjdu vsetky zuby, lebo asi tak zle spava, zato,ze mu idu zuby
ak mas pravdu,nam chyba 9 zubkov a hajde spat celu noc 😀
no nas maros nechce papat caj tuto nac papal 3 krat cajik ani nahodou to je potom taky krik ze zobudime cely dom. uz mame 6 zub konecne zuzana 76 nas nie je kojeny ani nebol a vidis som si myslela ze ked bude na umelom mlieku ze vidrzi celu noc
My papame raz,okolo 3 tej rano az 4tej,ale to ani neni papkanie,len take cuckanie,kojim a maly mam pocit len potrebuje take objatie a pritulenie,a som tomu rada.A o 5 minut spi opat 🙂 ale ja som ho takto budievala,tak si asi zvykol,lebo som chcela zvysit tvorbu mliecka ,kedze od mesiaca sme museli prikrmovat ☹ Ale asi od 4 mesiacov vydrzal celu noc nepapat.Vstava okolo 6tej.A cajik nedavam,nemusi sa vobec davat do roka,len ak je dietatko chore a ma horucky.
My sme v noci tiez viackrat papavali,ale asi pred mesiacom som ho chcela odstavit,co sa mi uplne nepodarilo,tak sa kojime len vecer a niekedy rano,ale v noci uz nepapame,davam mu len caj,ked sa zobudi.
ahojte. budte rady, že vam papaju mliečko. u nas je to horšie. naša staršia dcerka sa niekedy zobudí rano o 3 že chce papať. pride k nam do postele a zobudí nas že chce " jebík a syu" . tak o 3 v noci sedíme v kuchyni a papame chlieb so syrom. a to niekedy tak presedíme v kuchyni aj hodinu, lebo mi musí tolko toho povedať. je taká zlata ako sedi s preloženými nožičkami a tvari sa doležito, len skoda že je to vtak nevhodnú rannu hodinu. 😀 😀
mata.. 😀 😀 jeeej,to je take mile a krasne,nie.. 🙂
No ja mám dvoch chlapcov, idú mať dva roky a stále v noci papajú. A čaj , ha tak to u nás vôbec nezaberá.
Asi si tiež budeme musieť počkať, kým ich prestane baviť. 😝
ani u nas caj nezabral-v 18 mesiacoch,ked som usudila ze fakt nemoze by t hladny,kedze na veceru zjedol pomaly viac ako ja,som sa rozhodla,ze uz mu jednoducho nedam,skusila som nahradit cajom-miesto jedneho mlieka som potom mala styrikrat v noci "vodaaaaaa" a plus to jedno "mekooo",takze este horsie,tak som zrusila vsetko,jednu noc sa pojedoval a druhu uz bol pokoj,ani som necakala ze to pojde tak rychlo,kedze mame teda riadneho jedosa,ale na prekvapenie v pohode.odvtedy mu mliecko ani na rozum nepride,akurat tak vodu mam nachystanu,keby nahodou,ale pritom nepil uz ani nepamatam
myslim ze okolo toho roka to este je v pohode,ale okolo dvoch si myslim ze je to uz fakt len o zvyku-ak sa teda vecer napapa,ze ozaj nie je hladny
Aj my stále papáme v noci. Okrem mliečka nechce nič a vrieska kým ho nedostane. Niekedy sa tie intervaly predlžujú, už sme zažili aj posledné papanie o 23.00 a do 8.00 kľud. len potom ide zas nejaký zub a sme tam kde sme boli ☹
ahojte mamičky. Potrebovala by som poradiť. Dcerka ma 7 mesiacov. 3mesice sme na UM. Doobeda uz papame ovocie na desiatu, po16:30 prikrmy obsahujuce zeleninu. Kašu nedávam. Vstávame ráno o 5:00, vtedy papáme, no ešte pospíme do 6:30. Mliečko odmietame až do 10:30 ( ovocie je o 9:40). Potom sme zase hladný až 13:30 a 15:00. No a potom sa rozbehneme a pýtame jesť 17:00, 18:30, 21:00, 01:00, 03:15, 5:00. Akoby sme mali obrátený režeim. Je to normálne? Dá sa niečo robiť, aby malá spinkala v noci a doobeda papala? Ak jej v noci nedám UM, krik počuť na celý dom. Inak hmotnosť máme peknú a sme moc čiperný. Poradíte, prosím?
aj mi stale papame vnoci mliecko mala bude mat za 1zden 2roky a stale sa budime na mliecko vecer jej spravym 240ml nevypijeho cele len polovycu a potom sa zobudiasi kazde 3h niekedy aj skorsi.snazila som jej nedavat jej vnoci mlieko ale chytala take zychvyti a tak po tyzny sme na tom istom hada do 3rokov uz prestane vnoci vypitovat mlieko.ahojte
ahojte tak nasa ma 20 mesiacov a tiez sa nam stale coraz castejsie zacala budit na mlieko kedze ju stale kojim ale strasne ma to vycerpavalo tak som sa rozhodla ze jej dam v noci max. raz pretoze nemoze byt taka hladna aby kazdu chvilku papala... najprv sice plakala ale postupne zacala dlhsie spat a budi sa teraz asi 2x za noc.. tak raz jej mlieko dam a raz ju len ulozim naspat do postielky krici len kym nevyjdem z izby a ked ju ide nahodou ulozit tatino tak ani necekne a pekne zaspi... myslim ze to je vse len o tom ze je naucena ze mama mi cicu da 🙂) a dokonca sa niekedy zobudi len raz okolo 3, 4 vtedy jej mlieko dam a pekne spi dalej.. a uz nam aj prespala celu noc... no vtedy som sa konecne vyspala aj ja 🙂)
Moj nazor je, ze pokial nie je nocne papanie u väcsich drobcov castejsie ako 2x, je to uplne normalny jav a nie je co riesit, do puberty to nepotrva😉
my tiež papá ešte v noci niekedy je to 02.00 niekedy 03.00 a niekedy o 05.00 podľa toho ako sa nám vyprázdni bruško 😀, skúšala som aj čajík ale ten hneď odhodil a kriku až sme susedov pobudili 😀 / nech xi xi xi / ale keď dostal mliečko vypil koľko potreboval niekedy 120, niekedy 160 otočí sa hore ritkou a spime ďalej až do 08.00 😀 😀 😀 takže už to neriešim, radšej mu dám mliečko on je spokojný a ja sa vyspím 😀 😎
dcérka v jeho veku už prespala celú noc, každé dieťa iné ale ako som to tu už čítala do puberty to nepotrvá 😉
moj ma 14 mesiacov a kazde 2 - 3 hodinky vypije flasu mlieka cez noc..... ☹
@lalus papa cez den tak normalne....a jasne ze som to skusala uz aj zmenit aj vyravat ho aj vsetko mozne proste s nim si neporadis kym mu nedas mlieko🙂))su noci ze pije aj 2 krat len ale tak tie 3 4 krat stale...uz neviem co s tim mam robit tak som sa s tym zmierila lebo mne mama povedala ze ja som sa do 3 a pol roka takto budila....
Môj synček papal do 3 mesiacov 1x v noci, ako som začala prikrmovať, papá v noci aj 3x. Nie je dojčený. Teraz má 4 mesiace a budí sa 2 - 3x, vypije 100 ml mlieka a spí ďalej. Nechápem to. Zdá sa mi, že 100 ml. je málo, ale on viac nechce, ani cez deň. Začne sa krútiť a vypínať. Má niekto radu???
Ahojte,ja mám tiež problém s nočným papkaním.Dcérka má 16 mesiacov,je ešte dojčená,ale noci sú strašné. ☹
Okrem môjho mlieka si vyžaduje čaj,a to vypije za noc 3 malé fľašky.Budí sa už pred polnocou a do rána je aj 10x hore. Doktorka mi povedala,že dieťa od 8.mesiaca by sa už nemalo v noci budiť na hlad. Určite moja nie je hladná,len sa proste mrví,kope,otáča sa, mrnčí...je nekľudná. Dnes som jej kúpila sirup PEDIAKID na kľudný spánok.Tak dúfam,že zaberie.
@zuzkaremiaska tak to s tym cajom by ma zaujimalo, ci zabral... my mame 20 mesiacov, stale sme dojceny, a niektore noci su fakt priserne... tak ak zaberie u vas, naklusem do lekarne aj ja na ten cajik 😀
@magic08 pozor,PEDIAKID je sirup.Existuje na pokojný spánok,na imunitu,na lepšie papanie. Takže ja som zvolila ten prvý. Viem,že nezaberie hneď v prvú noc,ale nádej umiera posledná. Potešilo ma,že jetosirup na prírodnej báze,takže nemá žiadne vedľajšie účinky. Obsahuje extrakt z pomaranč.kvetov,z levandule,harmančeka,medovky,majoránky,lipy.....Je od 1.roka dieťaťa,dáva sa jedna lyžička pred spanim,stojí do 8eur.
@zuzkaremiaska ahhhaaaaa 😀 tak si pockam na tvoje skusenosti... to bude asi homeopatikum, nie?
@magic08 to neviem,zajtra sa prihlas,napisem ti,aka bola noc
@zuzkaremiaska o.k. zajtra som tu a cakam na spravy 😀 drzim palce, nech sirup zaberie a ty sa s drobcom vyspis
@magic08 Taaaak,prvémoje info!Sirup podaný o 20.05 hod a o 20.15 už aj spala.Dúfam,že do rána 🙂
Skusila si mu dat namiesto mlieka cajik??Na moju malu tiez caj nezabera 😠 😠 Tiez este papame v noci 1x....podla mna vsetko chce svoj cas.Moja starsia dcerka papala v noci do 2 rokoch 🙂 😉