Ako obliekate svoje 8 mesačné bábätká?

nikuska845
14. jún 2020

Ahojte, ako obliekate svoje drobce aj keď je tak teplo ale aj pofukuje? Napr. Dnes sme boli von je fajne teplo ale začalo už aj pofukavat kúsok viacej.. Dávate im také dlhšie ale tenucke nohavice alebo kratasy?
Ďakujem 😁

denkabemommy
14. jún 2020

tak ako seba

romanka_369
14. jún 2020

@nikuska845 moja 5 mesacna vcera a dneska iba kratke body a plienka.. Ked sa dnes na vecer schladilo dala som jej 3/4 leginky..

ckatka
14. jún 2020

Ja som malému (keď mal 8 mesiacov v auguste) dávala také tie opalovacky. Čiže ako keby bodynko ale s krátkym rukávom a krátkymi gatami. A naboso. A keď bolo chladnejšie tak navrch dupačky tenké. Ja som sa neotravovala s ponozkami kým nechodil...
Ale on je nezmar...od 15 stupňov je vonku schopný chodiť bosy len v tričku 😂🤦‍♀️ a magat sa vo.vode...

berny800
14. jún 2020

Tričko s krátkym rukavom, tenké.3/4leginy, ponožky, sandalky. Hlava hola, a keď sla na slnko tak tenký klobucik

marcella6
14. jún 2020

Ja stále riešim čiapku... Mám 9 mesačného syna. Je potrebné dávať čiapku v teple,keď troška pofukuje?

lucyluv
14. jún 2020

Ja som dala dnes take 3/4 leginy, mala body s kratkym rukavom a lahunky dierkovany svetrik, plus clenkove ponozky. Ale boli sme v lese, tak mozno by inak nebolo treba ten svetrik, tazko povedat. Chvilami mala aj tenulililinku ciapku

nikuska845
autor
14. jún 2020

@marcella6 ja dávam takú jak klobúčik aspoň aby náhodou nedostal upal alebo niečo keď na neho svieti slnko

nikuska845
autor
14. jún 2020

@romanka_369
@ckatka
@berny800
@lucyluv ďakujem vám pekne 😁😁