ma 3 mesiace...je len dojcena, teraz len cez odsavacku, chcem ju opat dojcit, mliecka mam dost, odsajem aj 130ml....poradte ako opat dostak k prsniku ☹ dakujem
@ludka140281
annag ti poradi, ale bude to boj, ak sa to vobec podari...je to velmi dlha doma, co nebolana prsniku...tie 3mesiace
pochopila som spravne ze 3mes.si kojila a kolko si odsavala a ako si ju krmila s flase ak ano cim skor si zavolaj domov laktacnu poradkinu kazde dalsie krmenie moze znamenat uplne odstavenie babetka a viac ti prsnik nechyti skus ako pisu vysie baby precitat jej stranku annag je laktacna poradi.. su aj ine sposoby ak zeny nemozu nejaky cas kojit a odsavaju dokrmuje sa suplementrom alebo specialnym poharikom.. drzim palce aby sa vam podarilo uspesne kojit, ak nieje je vela zien kt.materske mliecko odsavaju a davaju svojim babetkam s flase.
moj maly ma dva mesiace a od uplneho zaciatku si mlieko odsavam a tak mu ho davam z flase. Mam ploche bradavky, takze toto bolo jedine riesenie. Je to dost namahave, vkuse odsavat, hlavne v noci. Tiez pomaly skusam si ho prikladat, kedze je uz vacsi a silnejsi, ale tiez nam to velmi nejde. Tak stale odsavam a odsavam a pokial to pojde takto dalej, tak chcem vydrzat aspon pol roka. Takze drzim ti palce...
problem s plochymi bradavkami poznam, my sme kojili s klobucikmi, aj som skusala ci sa chyti bez, ale nedarilo sa nam. Az 2 tyz. dozadu ked mala mala 8,5 mes. sa nahodou prisala uplne sama a od vtedy kojime bez. takze drzim palce, netreba sa vzdavat. 😉
@ludka140281 jednoznacne kontaktuj laktacnu poradkynu, pripadne tu na konikovi chod do temy : dakujeme annag - napis jej.
@ludka140281 určite kontaktuj annag http://dojcenie.wordpress.com/about/ pokúsi sa ti pomôcť. Mne neskutočne pomohla, vďaka nej ešte stále malého dojčím 😵
Veľa šťastia