Ahojte, dcérka sa mi pýta na nočník už pomaly 2.mesiac. Občas si cvrkne, ale cikanie zvyčajne vystihneme do nočníka - príde za mnou a začne naliehavo hovoriť "kaka" - "kaka" - hoc aj v noci... ale kakať sa jej veľmi nechce... vykaká sa aj do nočníka, ale mám pocit, že viac sa darí do gatí. Nič mi nepovie, len zacítim náznak kakanky v gaťkách .. dám ju na nočník, snažím sa ju zabaviť, ale nepomáha .. potom si to narvne do gatiek :( Ako ju naučiť kakať ??? resp. ako ju motivovať, aby chcela sedieť dlhšie na nočníku, kým sa nevykaká ? Dakujem za rady.
Nasa ked kaka nesmie byt nik pri nej ani sa na nu nepozerat....vtedy vydrzi a vykaka sa....ale ona nepovie chcem kakat bud povie zd chce cikat bobky al. Len cikat a ked si sadne a povie chod prec al. Nedivaj sa vieme ze to bude kakanie....a hlavne sme nenutili...radsej sme davali dlhsie plienky, kt sa dali stiahnut ako gatky
Moja ma 2 rocky a ani piskat sa jej do nocnicka nechce😞
Ahoj podla mna ju netreba nutit. Moj maly cikal a bol bez plienky uz dlho ale kakat ani zanic. Doslovne cakal na plienku kym som ho stale nutila potom som si povedala kaslem nato a jedneho dna isiel na wc poslal ma prec a odvtedy kaka sam. Aj teraz utekal ze mami musim kakat 🙂
Rovno do zachoda.. niektore deti to maju radsej....
Moj sa na nocnik ani nepozrel. 3 som vratila. hned zachod.