Respektive nejake tipy a triky, aby v kociku neplakala? Rozmyslala som nad plienockou cez ocka, alebo ju davat do kocika uz spinkajucu...Napada vas este nieco? Ja malu nosim, lebo v kociku place, ale rada by som dala pokocikovat aj starkym, resp. manzelovi... Ona kocikovanie milovala, vydrzala spinkat aj 3 hodky, ale pred 2 tyzdnami mi zacala v kociku plakat - este predtym ako som ju zacala nosit, cize nosenim to nebolo. Odvtedy kocik vobec nie. Dakujem moc za pomoc!
aj moj syn neznašal kocik ked bol malicky,musela som ho vzdy uspat a dat uz spiaceho a potom rychlo von.Tak mi vydrzal spat aj 3 hodiny.Zacal ho bavit až ked uz dobre sedel,tak v 7-8 mesiacoch.Skus este dat strechu na kocari dole,nech vidi,ale nam to nepomahalo.niektore deti nemaju radi tu polohu v leže.
deti sa menia, aj nas krasne spal v kociku a teraz na spanie len prsnik...v kociku sa da uspat, ale casto je plac, musi nieco cucat, cumel uz velmi nechce. Este mi napada taka mozno blbost...nie je jej napr. horuco v kociku? Predsalen je uz teplo a my mame tendenciu deti babusit, lebo teraz je este taky nestaly cas. Alebo dat dole striesku ked nefuka, aby videla...hoci si myslim, ze 2m je este malo, tak od 3m moze babu vadit, ze nevidi, ked zacina objavovat okolie.
Suhlasim s atika11, nasa mala bola presne taka ista. Najskor kolikova, potom zvedava, cize s nou som si zacala uzivat kocikovanie az po dakom 8.m.,ked uz som ju davala do zvysenej polohy. Dovtedy len v nosici a az ked zaspi kala,sla do kocika.
Cize aj prechadzky pribuznych sa skoncili do par minut, lebo tam len plakala.
Teraz ma dva roky a od cca 18m poobede zaspava len v kociku(doma).
Moja malá má 3 mesiace a tiež v kočiari občas štrajkuje. trošku som jej podložila chrbát a hlavu, lebo je už zvedavá. A ak sa napriek tomu niekedy zlostí, pustím jej cez mobil potichu nejakú hudbu, to zaberie a väčšinou aj zaspí.
@nevesta12 skus ju dať do kočíka v zavinovačke (ak teda nedávaš), my sme nedávali a všetko bolo ok, no potom za nejaký čas (už si presne nepamätám) začal malý plakávať, tak som vytiahla znovu zavinovačku a bolo po plači.
Vyskúšaj 😉