Ako naučiť dcéru rozprávať?

6. nov 2024

Viete my poradiť ako inšpirovať dcéru k rozpravaniu chodí do škôlky 2 mesiace stále nevie rozpravat povie len pár slov nevie povedať vetu .začali sme chodiť na logopediu .uvidím aké výsledky nám to donesie. Aj keď ju učím rozprávať aby opakovala slova niečo zopakuje niečo nie. Ako ju mam k tomu povzbudiť. Ideme ešte aj na neurologiu detsku to až v januári.

pribinak
6. nov 2024

ORL ste neabsolvovali?

autor
6. nov 2024

@pribinak ORL to sme neboli na vyšetreni len na logopediu chodíme a ideme na neurologiu
@pribinak

janinah
6. nov 2024

Treba zistiť či dobre počuje.

pribinak
6. nov 2024

Nemusí doslychat a tým pádom počuť celé slovo, byt tebou tak by sme orl absolvovali

kacena4
6. nov 2024

jedine hrou

kittykat22
6. nov 2024

na to aby dieta rozpravalo musi mat dozrete urcite casti mozgu. A matka ani lekar nedokaze tieto veci urychlit. Treba zistit ci tam nie je problem a potom uz len cakat. Robit s dcerou bezne cinnosti a uzivat si to, pretoze ak tam nie je problem, tak pride jej cas. Netreba sa stresovat.

autor
6. nov 2024

@janinah myslím ze dobre počuje keď jej poviem slovo tak zopakuje

janickacrazy
6. nov 2024

Buď rada, že opakuje aspoň občas. Môj nechcel opakovať vôbec. Koľko má rokov? Nám škôlka veľmi pomohla, ale trvalo to niekoľko mesiacov a išlo to veľmi pomaly u nás, dlho hovoril len prvú slabiku. Nikto mu nerozumel okrem mňa.

autor
6. nov 2024

@janickacrazy naucil sa v tej škôlke moja chodí do škôlky

autor
6. nov 2024

@janickacrazy ma 3roky

janickacrazy
6. nov 2024

My sme tiež chodili aj na logopediu, aj to určite pomohlo, len to chce čas. Držím palce.