Viete my poradiť ako inšpirovať dcéru k rozpravaniu chodí do škôlky 2 mesiace stále nevie rozpravat povie len pár slov nevie povedať vetu .začali sme chodiť na logopediu .uvidím aké výsledky nám to donesie. Aj keď ju učím rozprávať aby opakovala slova niečo zopakuje niečo nie. Ako ju mam k tomu povzbudiť. Ideme ešte aj na neurologiu detsku to až v januári.
Treba zistiť či dobre počuje.
Nemusí doslychat a tým pádom počuť celé slovo, byt tebou tak by sme orl absolvovali
jedine hrou
na to aby dieta rozpravalo musi mat dozrete urcite casti mozgu. A matka ani lekar nedokaze tieto veci urychlit. Treba zistit ci tam nie je problem a potom uz len cakat. Robit s dcerou bezne cinnosti a uzivat si to, pretoze ak tam nie je problem, tak pride jej cas. Netreba sa stresovat.
@janinah myslím ze dobre počuje keď jej poviem slovo tak zopakuje
Buď rada, že opakuje aspoň občas. Môj nechcel opakovať vôbec. Koľko má rokov? Nám škôlka veľmi pomohla, ale trvalo to niekoľko mesiacov a išlo to veľmi pomaly u nás, dlho hovoril len prvú slabiku. Nikto mu nerozumel okrem mňa.
@janickacrazy naucil sa v tej škôlke moja chodí do škôlky
@janickacrazy ma 3roky
My sme tiež chodili aj na logopediu, aj to určite pomohlo, len to chce čas. Držím palce.
ORL ste neabsolvovali?