Babule prosím vás poradíte pomôžete ? Ako naučiť 6 ročného normálnemu správaniu 😩😩 Syn (6r) je neskutočne drzý nervny. Doma to nema kde vidieť. Všetci sa pred nim správame doslova láskavo ku sebe. Ale to čo on dokáže ? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ja ho milujem je to môj syn ale niekedy mám 100 chuti odviesť ho do polepšovne. Nepomáha milé slovo vyhrážky proste nič. Je možné že to je proste nejaká dedičná nátura ? Osobnosť človeka ? Je jedináčik. Súrodencov bohužiaľ zatiaľ nemá. Doma už nevieme čo s nim. Skúšali sme psychológa diagnostikoval mu ADHD. Ideme si z neho vlasy vytrhať. Prosím poraďte kto ma take ,,živé “ deti ako na nich. Lebo mám pocit že už som vyskúšala všetko
@maximilie ďakujem ❤️❤️
Šport a pohyb na čerstvom vzduchu. Aké má záujmy? Určite ho niečo baví, pri čom vydrží dlhšie? Podporovať ho v tom. Psychická koncentrácia unavuje.
Fyzická záťaž - pohyb na čerstvom vzduchu unavuje, upokojuje, zlepšuje náladu.
Držím palce a prajem všetko dobré! 🙂
Ahoj. No keď mu diagnostikovali ADHD, tak je to porucha, .... nazvala si tému,,neposlušné dieta", ale ADHD je práve to, že to dieťa pôsobí ako neposlušné, ale chúďatko za to nemôže. Okrem tej diagnózy ste mali dostať kopu rad a odporucani, ako s ním máte pracovať. Co ano čo nie...ako na neho. Ak sa ti zdá, že to nezvládas, zavolaj pani psychologicke. Určite bude vedieť poradiť. Ja len tak zbežne, na tieto deti platí väčšinou chváliť, chvalit, chváliť. Potrebuje pohyb, veľa pohybu, nedokáže byť v kľude. Snažte sa mu vytvoriť priestor, kde sa môže realizovať. Pravidlá musí dodržiavať. Určite to konzultujte s odbornikom.
Prajem veľa veľa trpezlivosť. Viem, tie deťúrence sú veľmi náročné, ale aj inteligentné a citlivé.