Ako naučiť 3 ročné dieťa smrkať?

pizzamati
3. nov 2011

Prosim Vas poradte co mam robit, mam 3 rocnu dcerku ktora je velmi sikovna rozumna len jednu chybu ma, nevie a nedovoli ani nam aby sme sa priblizili k jej nosu. Odsavanie hlienov, alebo aplikovanie prejov, kvapiek nehorzi, smrkanie tiez nie, boji sa ze ju to boli ale pritom jej vysvetlujeme ze to vobec neboli , skusali sme aj nasilu ju chytit ale to bolo hrozne revala jak sialena normlalne sa zachadzala no hruza. Som nestastna pretoze jej zistli zvacsenu nosnu mandlu a naordinovali prej do nosteka ale ako jej ho mam tam dostat? Viem ze vyzeram ako nemozna matka ze si neviem rady z malou dcerkou ale naozaj neviem. Dakujem za rady.

babul83
3. nov 2011

My sme sa podľa ježka naučili. :D Ježko funí noštekom. Vždy keď má soplík poviem mu zafuň ako ježko. A funguje to aj u mladšieho už (má 16 mesiacov). A baby písali niekde, že sa to dá nacvičiť aj tak, že na kraj stola dáš papierik alebo vreckovku a povieš dieťaťu, aby to sfúklo s nosom (ústa bude mať pod stolom). 😉

patkaza
24. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

chce to čas, niektoré deti sa poriadne naučia smrkať až v škôlke 🙂 http://akoapreco.com/ako-naucit-dieta-smrkat/