casto sa stane ze ani s tatinom nevidrzi a pritom je to naj.tato dal by mu vsetko na svete ani na nho este nikdy neskrikol a pritom mam velku rodinu ale priznavam mam oobavy ked je bezomna
@ekinkala je to tazke ja som s tym mala tiez problem a asi vecsi ako moja mala ..ale treba postupne zacat potrosku ... nakoniec ked mala dcerka 4 roky tak som sla na damsku jazdku do NY na 4 dni a ani sa neopytala ze kde som ...az vtedy si mala vidiet ako mi trhalo srdce ..ono to pride len treba skusat pomalicky ;)
@ekinkala Je to tazke odhadnut, kedy ma dieta skutocny problem a kedy len skusa, ci si moze este nieco vymanipulovat od rodica. Ostava ti iba verit svojmu instinktu. 🙂
Ja som to zacala robit tak, ze napriek placu som dceru nechala u svokry a cakala som telefonat, ci place aj po 5 minutach. Stalo sa to len jedenkrat. Spravila som ritual pri odchode - pusu, objat a povedat, ze po nu pridem. Po niekolkych opakovaniach jej naozaj doslo, ze po nu pridem a prestala robit okolo toho velke halo a zacala si skor uzivat tu "volnost" u babky 😉
Toto vsetko sa ale dialo az ked mala 2 a pol roka, dovtedy mi proste instinkt vzdy povedal, ze este nie je cas a radsej som bola s nou. Este sa to trosku zhorsilo, ked sa nam narodila druha dcera, ale teraz uz sa nechaju postrazit a maju jedna druhu, takze to nie je problem.
Ty najlepsie poznas svoje dieta. Niektore proste nie su pripravene byt bez mamy a znasilnovat to spravi viac skody nez uzitku. Nuz a niekedy to inak nejde a dieta si musi nejako poradit samo.
Drzim palce. 🙂
no ved toto ze ja som s tym neni vyrovnana mas strach aby sa mu nieco nestalo alebo tak
skúšať, skúšať, skúšať - postupne predlžovať intervaly 🙂 hlavne to "neznásilňovať"
@ekinkala no s tymto mame problem aj my..moj syn je nauceny len na mna a tatinka..nema nam ho kto varovat, prababicke ho davat nechcem ma uz svoje roky...parkrat tam bol na hodinku, potom na 2 hod. ked sme vybavovali s tatinom nejake veci..no 3.krat sa zatal a vobec tam ist nechcel, ani len s nami na navstevu, uz je to par mesiacov a este stale sa na babku zahana a nechce k nej ist..netusim preco..coskoro pojde do skolky..a mam z toho velke obavy ☹
@fatima1972 ahoj aj som rozmyslala nad tym ze by som ho dala do jasjel na 2 hodky 2 krat do tyzdna no neviem mam obavy aby sa tam neudrel alebo aby sa mu nieco nestalo ja som taky stresmen ked ide o neho hiii
@fatima1972 nooo ja mam asi vecsie obavy ako on hiii
hlavne ty musis byt vklude a byt s tym vyrovnana ze ostane istu dobu bez teba... treba skusat najprv hodinku ... potom dve... potom poldna... potom cely den... ved aj ty si musis oddychnut ... a musi si zvyknut aj ked s placom spociatku ale zvykne si uvidis 🙂