Ako efektívne naučím niečo ročné dieťa?

30. júl 2021

Ahojte ,mamicky aj nemamicky,poradi mi niektora z vas /ak dietatko dovrsilo 1 rok,ako ho efektivne nieco naucit?nieco myslim/to co si myslite /ze by malo zvladnut/netusim /pytam sa

janickacrazy
30. júl 2021

Dieťa sa učí napodobnovanim, neviem čo konkrétne by si ho chcela naučiť. Ročné sa učí väčšinou chodiť, hovoriť mama, ak chces mať génia, tak ho môžeš učiť písmenká, niektoré deti to baví, iné nie. Môj v 18 mes. vedel všetky značky áut, bavilo ho to.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tajna1988
30. júl 2021

Rob s nim co najviac veci, nech skusa, uci sa. Nechaj ho hrat sa aj same, skus nejake kurzy pre deti v jej/jeho veku, nech sa socializuje

gdpr
30. júl 2021

Skús montessori na učenie ☺️ ale ako už tu bolo spomenuté pre ročné je aj učenie obliecť saz vypýtať na WC, najesť sa...

sslobodnamama777
30. júl 2021

Podľa mňa by si si Ty tú efektivitu mala zobrať k srdcu a pokupovať nejaké knihy o výchove a detskom vývine. Na trhu sú naozaj výborné odborné a zrozumiteľné.

siska53
31. júl 2021

Normalne, nech si skusa, to, co vidis, ze ho zaujima...zvacsa sa ucia 4nozkovat, sediet, daktore chodit.. zaujimaju sa o lyzicu.. ukazovat zvieratka a zvuky.. a tak.. vela sme citali.. ale jednoducho, ziadne zlozlite vety.. kazde dieta bavi nieco ine..
Priznam sa, nikdy som sa nad tym nezamyslala..robila som skor intuitivne. Deti sa hlavne snazia napodobnit, co robime my a ucia sa tie veci ako je chodza, ovladanie motoriky.

Ak straaaaane potrebujes, skus na nete vyhladat, bud ako pisu, montessori aktivity, prip. Moja 9r.pozerava petru broulikovu, co ma 3 deti, ona zvykne davat aj typy rozne na aktivity ( ma rocnu a 2 starsich synov).

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz