Ako dlho byvate vonku s vasimi babatkami?
my sme tiez tak vydrzali do 2 hodin, kedze v decembri boli aj poriadne zimy tak sme vydrzali max.2 a chodime von do -5 stupnov
moj ma akurat 2 mesiace a sme vzdy minimalne 1,5 a max. 3 hodinky - podla toho ako dlho vydrzi nepapat, ale v kociku mi krasne spi a tie 3 hodinky su skoro pravidlo...ak nejdeme von, tak spi na balkone v kociku ... obleceny je fajn, zatial pouzivame overal aj fusak, ale ako sa postupne otepluje, vypustim overal a potom aj fusak 🙂
tak ja chodim von min na 2 hod, bez ohladu na pocasie.. zatial sme neboli von len ked bola mala chora, asi 3 dni..
My sme mali 2 mesiace v auguste, v lete, rozcapeny v kociku spal v zahrade cele hodiny, vlastne sme boli stale vonku odkedy sa narodil... teraz ked je hnusne vodime Sasku do a zo skoly, vybehneme na nakup, nebyvame dhlo vonku... uz aby bola jar 🙄
moj maly mal dva mesiace v decembri, chodili sme von na pol hodinku, ked nebola zima aj na hodinku, teraz je uz teplejsie tak sme vonku hodinku a pol
ahoj...ja som chodila s malou kym spinkala, niekedy aj 3-4h, pokial sa nezobudila.....aj v -10 sme boli a je zdrava ako repa....🙂
aj nasa spavala aj 3 hodky vonku na terase ,ked bolo do -5,ked este zimsie,vtedy som ju nedavala,alebo fakt len tak na polhodku..
Aj my sme boli vonku vzdy tak dlho, ako sa len dalo, aj viackrat denne, aj v zime, kedze dcera spala dobre iba vonku v kociku.
ked mrzne, tak len na pol hodku
veelmi vela, ked bolo pekne, tak spala dve az dve a pol hodky doobedu a to iste poobede, radost sa prechadzat...teraz v zime spinka vacsinou v kociku na balkone tak hodinu a pol doobedu a hodinu a pol poobede...treba budovat imunitu za kazdeho pocasia 🙂 klop klop, zatial este nebola chora...
my sme boli aj 4hodky lebo spala len vonku, ked sa zobudkala tak sme utekali domov 😀
my sme bývali vonku od pol deviatej do tretej - našťastie bolo teplo a baby mi celý čas spali a budili sa len na krmenie - boli na UM inak doma v kuse plakali...
podla pocasia 😉 ked je chladno tak sme boli 0,5-1hod, a ked svietilo slniecko aj 3-4hod .... a ked sme neboli vonku tak aspon na balkone... a vonku sme chodili aj ked bolo -10 (ale svietilo slnko)... cim viac vonku tym lepsie, aspon dycha cerstvy vzduch a nie suchy prekureny 😉
asi 3 - 4 krat denne na hodinku 🙂 .... ked je mrazik tak len na 10 - 15 minut 🙂
každy den pokial nie su vysoke mrazy na 2 hod mi tak chodime od narodenia a ked boli mrazy tak na 1 hod
ja mam oktobrovu dcerku,zo zaciatku sme vydrzali len pol hodinky v kociari,po dvoch mesiacov sme pravidelne od 12:00 do 15:00 chodili na prechadzku,v kazdom pocasi,(vo fujavici,v poriadnych mrazoch),najlepsie moja dcerka spala len ked kociar bol v pohybe,nie na jednom mieste.Teraz cakame augustove babo a uvidime u nas ake budu prechadzky........ 😀 Prajem prijemne prechadzky.....
moj mal v oktobri 2 mes a bol vonku kym spal,aj 2-3hod.von som ho davala ked bolo do -7stupnov.