Ako často robíte cvičenia z logopédie?

miska7754
13. nov 2023

Ahojte ked chodite s detmi na logopdiu cvicite kolko rszy do tyzdna doma? Mojmu sa dako nechce cvicit doma a som z toho nervozna

mamickalisticka
13. nov 2023

@miska7754 pripnem sa

klementinka58
13. nov 2023

Cvicime kazdy den , 3 az 4x denne. Zaberie to par minut

katica06
13. nov 2023

@miska7754 cvičili sme každý deň 2-3x

zuzkaa1991
13. nov 2023

@miska7754 tak my chodíme od januára a taka je tvrdohlava nasa ze doma nula bodov zatne sa a nenude opakovať....skusila som všetko co mi lekarka.povedala.cez hru cez bezne činnosti a nic
Objavila som v nasom meste ambulanciu liečebnej pedagogiky takze tam sme zacali chodíme a tam ine veci riesia a dokonca idu hladat chybu preco zle rozprávala vsetko naznacuje ze zle pocuje....ale.to.aj sama logopedickw povedala na začiatku

kris_tin257
13. nov 2023

My cvičíme tak aby syn nevedel o tom že vlastne cvičíme lebo vedome ho nevieme k tomu dokopat, tak ako sa nám to zadarí niekedy ani raz niekedy dva trikrát 🤷

miska7754
autor
13. nov 2023

@kris_tin257 ano my cvicime nie kazdy den v tyzdni ale napominam ho aj ked daco bezne vyslovi ked rozprava tak ho napominam nech este raz zopakuje to slovo

chichua
13. nov 2023

@miska7754 parkrát do týždňa. Každý deň sa nám to nedarí. Cvičím s oboma deti-6,9r niečo iné.

kate_cs
13. nov 2023

@miska7754 ja som so synom cvičila naozaj často a poctivo, lebo som videla pokroky. Často ale nevedel, že teraz cvičíme. Mala som urobené rôzne aktivity, kartičky, hry, používala som knižky, obrázky. Cvičili sme veľmi často a logopedička hneď povedala, že je to veľmi vidieť

alexka89
14. nov 2023

@miska7754 ja tak isto aj vonku aj doma ale keď ho napomeniem že sa má opraviť tak sa tak nahnevá že mi odvrkne že jooj ty už stým zasa ..nechce sa mu veľmi ale aj tak ho nutim

ivanabat
14. nov 2023

Každý deň, či chcel, či nie. Jednoducho musel, to bola jedna z jeho povinností. Časom aj on videl pokroky a tá logopédia ho postupne bavila viac. My sme mali skvelú logopedičku, ktorá tie cvičenia skôr ako hru vymýšľala a to sa aj menej hneval.

19daniela90
14. nov 2023

My sme mali prvé sedenie vo februári. Teraz v novembri sme mali mesačné sedenie a vravela nám, že v decembri sa vidíme poslednýkrát. Chodili sme 1x do mesiaca, cvičíme denne. Berie to ako jeho povinnosť. Sám vidí pokroky, že sa zlepšuje neskutočne. Rád si pozrie staré videá, na ktorých rozpráva, či spieva a sám počuje ten rozdiel. Má 6 rokov.