Ako byť lepšou mamou?

27. nov 2022

Ako byt lepšou mamou? V poslednej dobe som urobila mnoho chyb vo výchove, bola som fakt zla, podráždená, protivná, nervozna a casto uvrieskana. Stale len na mobile, vo svojom svete. Dopadlo to tak že ma teraz syn nechce, správa sa ku mne zle, odstrkava ma od seba, nepomojka ma, nepovie mi že ma lubi, nepočúva. Mne z toho puká srdce a neviem ako to napraviť ale je to medzi nami čoraz horsie. Uviazal sa veľmi na oca, každý deň mu vravi že chce byt s nim a nie so mnou, že ja som zla mama. Syn ma 5r

elizabeth88
27. nov 2022

Ahoj,aj moj bude mat 5 rokov.Vies,co?Ja ked cely den nevidim mobil,len obcas kuknem na par sekund,ci niekto nepisal,nevolal,vtedy som viac pritomna a viac ma bavi sa hrat,venovat,rozravat,ucit ho a tak.Lenze...niekedy sme nervozne,lebo nam nema kto pomoct,neviem,ako to mate podelene.

jarmillka
27. nov 2022

V prvom rade mobil prec.. A neboj..Kazda matka ma aj horsie obdobia, ktora tvrdi ze nie, klame 😜 Skus na to ist tak nenapadne.. Co rad robi? Ak rad maluje farbami, zober papier, farby a zacni si malovat.. Alebo sa sama hrat s plastelinou, hocico co ho bavi… Nevolaj ho.. Nechaj rozhodnutie na nom..Mozno sa k tebe prida sam.. ak nie prvy den, tak mozno druhy, treti…

elia9
27. nov 2022

Každý večer zaspávam s otázkou ako byť lepšou mamou🙂myslím si, že už aj to je úspech..snaha o zmenu k lepšiemu 🙂 každá máme aj lepšie aj horšie dni, obdobia..viackrát som si všimla, že keď odložím mobil na dlhšiu dobu, aj deti sú spokojnejšie..niečo na tom určite bude..

miadi
28. nov 2022

Ja by som nevinila mobil . Ja som dost zavislak na mobile no deti mà zboznuju, vybozkavame sa kazdy den x krat . No nekricim na nich nie som podrazdena ani nervozna. Kazdy den sa hrame tvorime citame niekde ideme . Zamysli sa preco sa citis tak na nic a preco to prenasas na dieta . Vyries to z coho si nervozna ;( vztah praca ?) zober syna na kupalisko alebo do kina Daj mu jeho oblubene jedlo. Nekric nanho. Ked neposlucha povedz mu ze 1x mu nieco povies a neurobi tak neposluchne este mu to povies 2x ale ked to budes musiet 3x Tak pride trest. Bude musiet ist skor spat alebo nebude mat niekolko dni tv atd. Naopak dobre chovanie neber za samozrejmost ale pochval ho. Mozes byt kludne aj vo svojom svete sama pre seba len si to Musis vediet nacasovat. Aby si mu venovala pozornost ked ju mas dat. Za tych 5r ho poznas vies co mà rad. Tak jednoducho snim Rob co mà rad.

zorkahorka
28. nov 2022

To nic,prejde to samo.aj moj syn mal take obdobie,ked som bola tehotna a odpirne nervozna 😀 urobte si spolicny vylet, potom si niekde vybehnute len vy dvaja so synom. Kuknite spolu jeho oblubenu rozpravku a hned sa to zlepsi

54tinka54
28. nov 2022

Ukľudniť sa, zvoľniť, menej byť na mobile a zahŕňať syna láskou. Aj keď o ňu teraz nestojí, on ju cíti a uvidíš, časom ho to prejde a bude dobre. 🙂 Len maj trpezlivosť.

daffodil3007
28. nov 2022

Odložiť mobil, ja mam 3r a veľmi to vníma, ale ja teda mobil nemám niekedy aj celý deň, hlavne pri deťoch, veľa sa rozprávať, hrat sa a on sa pridá 😊 žiadne kukanie do mobilu, pokiaľ niečo vážne neriešis, môže sa stať, ze toto od teba odkuka a bude tiež závislák na mobile (mame taky prípad v rodine) otvor si knihu, listuj, čítaj a on pribehne, uvidíš 💗