Daju sa podat prihlašky do viacerych škôlok v okoli, či len do jednej? Ďakujem
Treba si obehat skolky, o ktore mas zaujem, zvyknu to mat vypisane na dverach. Byva to obdobie februar - marec. Prihlaska sa da podat do viacerych, nie je problem. Problem bude, aby dieta aspon do jednej vzali, kedze je teraz tak plno 😀
sama si musis dat pozor kedy ktora skolka ma zapis, u nas to byva vypisane okrem nastenky v skolkach aj na webovej stranke mesta . prihlasky si mozes dat do viacerych...zo skusenosti u nas...riaditelka prichadza do školky okolo 7 a od 6 stoji obrovksy zastup rodicov aby sa dostali...lebo vezme mozno prvych 25 ...podla toho aka je velka skolka... len vyplnis prihlasku co ti da riaditelka a donesies potvrdenie od doktorky . a budes cakat na postu ci vas vzali....ak by sa stalo ze vas vezmu do dvoch naraz, vyberies si jednu skolku a druhej nahlasis ze nenastupite aby sa tak mohlo zaplnit volne miesto
v Ruzinove treba podat prihlasku, potvrdenu pediatrom (uctuje si za kazdu peciatku poplatok) , najlepsie hned 1.3. Prihlasky sa prijmaju do 15.3 . Dieta musi mat k 31.8 dovrsene 3roky :
http://www.ruzinov.sk/index.php?option=com_cont...
neviem či sa dajú podať vicere prihlašky no my sme vypisovali prihlášku vo februáry a v marci sme mali zápis do škôlky a v máji - juny už si presne nepamätám nám doniesla riaditeľka domov rozhodnutie o prijatí dieťatka do škôlky na nasledujúci školský rok, tam som len podpísala papier, že som prevzala rohodnutie a že s ním súhlasím
prihlasky sa vacsinou v BA podavaju v marci, ale treba si pozret konkretnu skolku... ja by som ti poradila dat iba jednu prihlasku(duplicitne by sa nemalo podavat), lebo pokial viem v niektorych castiach mesta sa stretavaju riaditelky a porovnaju sa mena...ti co maju duplicitnu prihlasku, su posunuti na koniec rozhodovania o prijati a nemusi zostat miesto...alebo ak by si si dala nahodou jednu preistotu a radsej by si tu prvu skolku, tak sa moze stat, ze ti ju vezmu do tej druhej(to sa stalo mojej znamej a teraz chce malu preradit do tej druhej skolky, lebo tam kde ju vzali jej prestalo vyhovovat kvoli praci)
no to by aj mna zaujímalo ze kedy uz treba podat prihlásku