Aké sú podmieky pri zmene logopedičky?

martakop
4. júl 2024

Ahojte, menili ste niektora logopedicku? Ake su tam podmienky? Musí stara vediet, ze od nej prechadzam k inej? Potrebuje nova kartu od starej? A mozem byt subezne evidovana u dvoch logopediciek? Nechcem, aby synovi prepadol termin u starej, no nova da termin az o par mesiacov, skoda strateneho casu.

No a este sa vyrozpravam. K logopedicke chodime so synom rok a pol, cca 6 sedeni. Postupne sa to nabaluje, ale teda chcem ju zmenit. Bud nevie pracovat s detmi alebo je vyhorena. Na prvom stretnuti povedala 3rocnemu chlapcovi, Pod, ideme teraz pracovat... hraciek ma plnu miestnost a syn musi sediet za stolom a robit pracovne listy. Vadi jej synov prejav, co robi, resp. nerobi...napr. slina mu spadla na jej materialy, prstami si utrel nos, rozprava prilis potichu, nespolupracuje, chyta hracky co tam ma. Je nanho nevrla, rozprava cez zuby, vidim, ako rozdychava, aby uplne nevybuchla... Ked od neho konecne pocula spravne vyslovenu hlasku, teatralne zahlasila, No konecne... tak dakujem za take povzbudenie. Celkovo jej chyba ludskost, hoc je odbornicka v tom, co robi

msnesquik
4. júl 2024

@martakop poradit sice neporadim, ale do akeho mesta chodite? Pripada mi ta pani povedoma..

brezza
4. júl 2024

Treba ju zmenit.
A k otazke, poistovni vadi ked je vykazany jeden ukon v rovnaky den od dvoch logopedov. Jednemu to nepreplatia. Pokial si novy logoped nevykazuje vykony, mozes chodit k tejto starej.

martakop
autor
5. júl 2024

Dakujem obom
@msnesquik no schvalne, ci myslime tu istu. Presov
@brezza vdaka za info. Nejedna sa o dva terminy v jeden den, je medzi nim rozostup par mesiacov, takze by to malo byt ok