Milé mamičky,máte niektorá skúsenosť z jaslami v Novom meste nad váhom?chcela by som ta dat dcérku aspoň 2x do týždňa kôli kolektívu a tak.neviete kolko sa tam platí?Dakujem
ahoj aj si tam volala? tiež by ma zaujímalo,kolko sa platí, v akom veku prijímaju dieta či od 1roka? čas od kedy do kedy?
Ahojte. Prosim Vas ak ste nieco zistili tak mi napiste spravu. Aj ja by som chcela o tom nieco vediet. Ked rozmyslam, ze by som chcela ist do prace a maly ma 1,5 roka
http://www.huranovemesto.sk/zoznam/jasle-j-koll... ja som pozerala túto stránku a berú tam deti od 2 do 3 rokov.
Ahojte. Ak ste niekto zistili nieco o jasliach v nm mohli by ste mi poslat ip. Dakujem
Ahojte, prosim vas, neviete mi dat nahodou kontakt na sukromne jasle, ktore su pri Dr. Dolinskej, resp. poskytnut mi nejake info? Dakujem velmi pekne.
Ahoj, mala som tam môjho malého a bola som spokojná. Je to útulná škôlka v rodinnom domčeku na slepej ulici tak tam majú klud. Učiteľky sú veľmi príjemné, malý tam veľmi rád chodil. Keď tak si tam zavolaj, tu je číselko: 0915 797 568
Alebo si pozri na nete: Detské opatrovateľské centrum v NMnV
🙂
032 / 771 20 60
zavolaj, spytaj sa, zisti si co ta zaujima....