Aké sú ceny jasličiek v Bratislave?

kralicica
21. feb 2012

Ahoj kočky, náš syn bude mať v septembri 2,5 roka a chceli sme ho dať od septembra do škôlky alebo jasličiek. Zistila som však, že mi ho nikde nevezmú (či už kvôli veku, alebo kvôli tomu, že ja som doma na materskej s druhým dieťaťom a tak skoro sa nezamestnám). Pochopiteľne, by som chcela mať od septembra väčší "veget" len s jedným dieťaťom doma. Takže asi jedinou možnosťou budú súkromné jasle... Napíšte i prosím Vás, kam chodia Vaše deti do jasličiek a koľko platíte, resp. čo by ste mi v mojej situácii poradili. Ďakujem 😉

viki2912
21. feb 2012

jasle cca 400e z toho 230 prispieva stat ak matka ide robit na ttp a ma zmluvu.ja idem v maji.

dejnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vinifred
15. máj 2012

..načo si mala deti,keď chceš veget.. 😕 budeš ho mať,keď Ti bude nosiť "škôlkárske"choroby domov a bude Ti choré aj to druhé..nechápem,nerozumiem.. 😠..s druhým doma a prvého sa potrebuje zbaviť..ešte si počkám na ten alibizmus"potrebuje kolektív"to je dnes veľmi vďačná téma..😀

mummy01
15. máj 2012

tiez si myslim ze je skoro dat ho do jasli,zvlast ked nemusis.Tiez som dala dceru do skolky ked sa maly narodil ale ona mala vyse 3 roky a s malym som chodila dennodenne po lekaroch tak v skolke jej bolo z tohto pohladu lepsie ale potom sa zacali valit same choroby a bolo to 100x horsie,maly od nej dostal tazky hnisavy zapal stredneho ucha uz ako 4 mesacny ☹ Aj som ju nakoniec odhlasila a do skolky sla ako 5 rocna.Treba brat ohlad skor na deti ako na seba.Sukr.jasle a skolka v Ba asi pod 400 nenajdes.

majma
16. máj 2012

v dubravke wonderland 350 a este na Peknikovej je svetielko, ktora je este lacnejsia. pozri si ich web stranky 🙂