Aj Vám prišiel kupón na Nutrilon?

djd
27. jan 2010

Ahojte maminy! Mám 17 mesačnú dcérku, ešte ju kojím, samozrejme, papá už (skoro) všetko. Dostala som kupón na Nutrilon (ochutené batoľacie mlieko Vanilla alebo Banana od ukončeného 12. mesiaca) so zľavou 4 eurá. Teraz riešim dilemu, či využijem túto zľavu a kúpim ho dcérke alebo nie. Ak ste mali podobnú dilemu, ako ste ju nakoniec vyriešili? Vopred ďakujem za odpovede!

evita123
27. jan 2010

ahoj.. ano aj nam prisiel kuponik.. moj maly sice sem-tam este nutrilon papa, takze ho vyuzijem. a na tvojom mieste by som nutrilon kupila.. a pred spanim by som ho dcerke dala.... bude mat pred buvanim maskrtku 🙂

dusanab
27. jan 2010

Ahoj, aj mne prisiel kupon, tiez som rozmyslala ci kupit alebo nie a nakoniec sme kupili. Kupili sme vanilku a aj ked mne osobne sa to moc vanilkove nezdalo (ani vona ani chut) drobec z toho hadam nieco mal 🙂 Ked ti aj dcerka pit nebude, mozes jej urobit z toho kasu alebo puding....vyuzitie urcite najdes. pa

ollski
27. jan 2010

ahojte...ja sa chcem spytat na tie kuponiky, lebo nam nic neprislo a obaja moji krpci frcia na nutrilone (ine nechcu)
tj 1krabica na 4 dni, tak by nam to celkom bodlo...neviete ako sa k nim dostat??treba sa niekde zaregistrovat???

dusanab
27. jan 2010

Ahoj Ollski, ono ak ti pride tak ti pride postou ten kupon. V letaciku co prisiel s nim pisali cosi o tom ze ide o nahodny vyber 15000 mamiciek ktorym to rozposielaju takze neostava ine len dufat ze to pride aj tebe a myslim ze tam bolo aj nejake vekove obmedzenie - neviem ci nie len pre deti do 13? 15? mesiacov. Mne to prislo este vlani v decembri ale aj tak uz mal drobec po vekovom limite 😀

djd
autor
27. jan 2010

..ďakujem, Nutrilon dcérke kúpim 🙂 Neviete mi poradiť, kde je najlacnejší? V Tescu aj v DMke ho majú za 14,60 eur..

pato
27. jan 2010

ahojte aj nam prisiel kupon--tiež ešte kojim tak som ho podarovala susede -čo viem ze použivaju nutrilon 🙂

zoeno.1
27. jan 2010

ahojte,aj nam prisiel,tak som ho darovala cez net jednej mamine 😉 a minule som tu videla inzerat,ze 2 kupony na predaj (uz si nepamatam za kolko) 😕

ollski
27. jan 2010

..ja kupujem v dm, snazim sa vzdy daku tu ich zlavu pouzit, bo fakt ich spotrebujeme vela 😉
tam sa mi to tda najvyhodnejsie, mali aj akciu dvojbalenie a pri tom bol avent hrncek zdarma...

jankapiknova
27. jan 2010

A mate obkukane aj lekarne? Teda naš papa Bebu ale tiez som najskor kupovala tesco,dm... kde bola akcia(13,50 priblizne) a nakoniec som nasla lekaren kde mali lacnejsie(10,50) to su tri eura a to uz je dost, ale mame aj lekaren kde stoji 14,40 takze to je velky velky rozdiel medzi obchodmi(lekarnami) 😕

katkaromi
8. feb 2011

@ollski v DM drogerii mali akciu na 2 ks nutrilon 3 a 4 za 25,90. No a keby si tam použila kupon z dm bonusovej knizky 25%+5% na cely nakup tak dva mlieka stoja cca 9 eur. Aj keby nebola akciova cena tie dm kupony sa daju super vyuzit.

ollski
8. feb 2011

@katkaromi dakujeme, presne tak sme to praktizovali 😉 uz piju mliecko od kravicky kooonecne hura hura 😀

martinka17
10. feb 2011

ani m ne nič neprišlo, nie je tu niekto, kto nepotrebuje? nám by sa aj hodil🙂 Prestávam kojiť ale nechcm rovno na kravské, tak zatiaľ sme na UM 😀

bumbuska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz