Zdravím dámy... Mám otázku už sa tu riešilo niečo podobné... To že keď sa malá pociká a strasie ju to nerieším... Ale teraz začala byť strašne nervná a silno ma štipne oboma rukami až ju strasie, vyslovene je na nej vidieť že nervačí .Tak isto to robí aj pri hračkách alebo iných predmetoch.... Stretli ste sa s tým?
Deti maju vseliake tiky. Som vsak zastancom toho ze rodic by nemal byt pre svoje dieta fackovaci panak, jasne ze je malicke a poriadne tomu nerozumie, no ale ak ti sposobuje bolest tak ja by som sa ju urcite snazila presmerovat na nejakeho plysaka 🙂
@ujanka nenechám so sebou robiť čo si madam zmyslí...snažím sa určovať odkiaľ pokiaľ môže... len ma trošku prekvapilo aké nervy vie dostať.... A to bez nejakého podnetu... Väčšinou je usmiate spokojné dieťa škrká sa len pri činnostiach obmedzujúcich pohyb (obliekanie, prebalovanie)...
a nemozu jej ist aj zubky? mna napr. ked nieco boli, tiez "zatinam paste", nervozne moze byt babo zo vselicoho (aj o obliekanie, aj rezanie zubkov aj hocico 🙂 )a takto si to prejavuje navonok
Hej, je to normálne, aj my sme mali "nervacikov" , nic sa neboj, vyrastie z toho 🙂