9 mesačná dcéra nechce cez deň spať

2861994
18. aug 2017

Po radte mi prečo moja malá 9 mesacna dcéra nechce spávať cez deň pospi v kočíky max pol hodinku tak ju vezmem pohrá sa a za hodinu je zase mrzuta .....v noci mi tiež nespí celú noc budí sa ako kedy dakedy 1-2 krad dám jej mliečko a zaspí .....dakedy si ešte mrmle v postieľke ....chcela by som ju dáko naučiť v noci spávať celú noc ale neviem ako ďakujem za skoré rady 🙂

bleblu
18. aug 2017

ahoj. Podla mna je to uplne v poriadku, kazde dieta je ine a jasna individualita, niektore deti prespia noc od 2 mesiacov zivota a pospia si aj cez den 2 hodinky vkuse a ine zas nie. Moja dcerka bola taka ista ako pises spala max pol hodiny a mrzuta a stalo dookola v noci aj 4x hore, ale preslo to , sice az ked mala 20 mesiacov, co narobis, su aj take deti 🙂, treba len trpezlivost raz to pride uvidis. Milujes ju ako nikoho na svete tak ju nechaj a nenut ju nasilu "ucit spat" i ked popravde si to ani neviem predstavit ako by sa to dalo okrem tej metody ze ju nechas plakat az do vycerpania a to hadam robit nebudes. Drzim palce a prajem vela trpezlivosti

celasapremenim
18. aug 2017

ma devat mesiacov, chova sa ti ako normalne dieta, dokonca spava velmi dobre, co sa tej noci tyka a cez den niektore deti jednoducho nechcu dlhsie spat
ani moja dcera dlho nespavala cez den a od roka uz nespavala cez den vobec a v noci sa budia deti podla toho, co vsetko riesia, co riesi ich organizmus a hlavne chcu blizkost matky
je uplne normalne, dokonca velmi prijemne, ze sa ti zobudi iba jeden ci dva krat v noci
toto je normalny stav, nic patologicke, nic zvlastne, dokonca ten lepsi pripad, bud rada a nastav sa na taky rezim svojho dietata, potrebuje ta mat pri sebe a ty si jeho matka, toto obdobie netrva dlho
ja dojcim syna 3 roky teraz a este sa mi v noci jednoducho zobudi, teraz posledne noci az o piatej rano ....co je fajn, budenie sa, ze kolkokrat to je za noc bolo rozne, niekedy len raz, dva krat, a mali sme noci, ze sa zobudil aj 10x a urcite aj viac, ale jednoducho to uz neratas.....to prejde, tri roky je nic, je to ten spravny cas, kedy sa mas svojmu dietatu venovat a byt tu hlavne pre neho

2861994
autor
18. aug 2017

Len horšie je to že keď mi nespí cez deň nespí mi ani v noci

pininka
18. aug 2017

@2861994 to je zname pravidlo, ze ked dieta spi zle cez dwn,tak spo zle aj v noci. Mne prostredny syn hned po prichode z porodnice nespal dlhsie ako pol hodinu, v noci bol hore kazdu hodinu a trvalo to dva mesiace, bola som na pokraji zrutenia, ked sa zobudil kazde dve hodiny, tak to uz bola super noc. Celu noc prespal asi az ked mal dva roky. Nehovoriac o tom,ze bol taka povaha,ze nezastavitelny zivel. Po styroch chodil na 5 mesiacov a na 9 uz po dvoch. Cely den v pohybe a skoro nespal. Ale prezila som. Deti sa rychlo menia,mozno aj tvoja uz na dalsi tyzden bude spat lepsie. Mozno ma cez den vela podnetov.

janinamojka
18. aug 2017

@2861994 moj syn do jedneho roka nespal vobec v noci..striedali sme sa s muzom a nosili na rukach,hojdali v kociku..a cez den nespal tiez,iba ked som ho hojdala v kociku akonahle som prestala,plakal...dnes ani neviem ako sme to zvladli..po roku akoby utalo a spal celu noc sam.drzim palce,to sa zlepsi urcite..

katkakovac
18. aug 2017

Kniha kazde dieta moze dobre spat. Precitat a zaviest do praxe. Syn spava sam celu noc od 8mesiacov, dcera od 7mesiacov. Chce to doslednost a odhodlanie, ale vysledkom je spokojne a vyspinkane dietatko a spokojni a vyspinkani rodicia.

jana_eyre
18. aug 2017

Spanok zvacsa tvori spanok.. Skus si pospat s nou, skus ju viac krat ukladat, hned ako sa ti zda mrzuta po zobudeni.. Aj keby spala 3x po 20minutach je dobre, len treba napravit rezim.. Podla mna sa ti v noci budi normalne, ziadne moje dieta nespalo celu noc.. Ale cez den by mala spat viac ako jednu pol hodinu.. No ale je pravda, ze kazde dieta je ine ale ak je mrzuta, zrejme.potrebuje viac spanku..

2861994
autor
18. aug 2017

Ďakujem žienky 🙂

deti95060810
18. aug 2017

môj syn nespával v noci do 3 rokov...Keď mal 3 mesiace dokázal nespať aj celý deň....a v noci sa budil každé 2 hodiny....a aby toho nebolo málo - ráno som išla do školy - skoro som tam zomrela 😨

szekely
20. aug 2017

Ahojte proasim.vas moja.malicka bude mat 2mesiaciky prestala mi spavat len.na rukach urcite j pokohe.neplakala.a casto na.pranik stim ze grcakala doktorka mi dala.nospu, probiotika a ae feniklovy cajik ma brat mali ste taky problem ? Dva dni.musi kakat s trubicku sa mi to nepaci ...podotikam.inak.ide o velmi dobre smejuce babatko ktorumu stacia zvonkohri.
Rosmyslam.ze skusim vsetko vysadit alebo.este pockat?'
...Dakujem

katkakovac
20. aug 2017

@szekely pozri si nieco o satkovani. Mne to pomohlo u oboch deti. Chvilku som ponosila v satke, deticky sa vxprdkali, vykakali a bolo dobre. Lieky jej urcite ponechaj. Nemozu jej ublizit skor pomoct. Po kazdom jedle poriadne odgrgnut. A pozri aj starsie diskusie tu na koniku.

szekely
20. aug 2017

Mam satku stredu ide.prec uz....tak.skusim.do vtedy tu satku dakujem.za radu 😊

2861994
autor
20. aug 2017

Moja malá mi tiež strašne grckala po papani tak som s ňou zašla k lekárke síce ona stále chcela byť na prsníku keď som s ňou prišla k lekárke tak mi povedala že sa nemám báť že sa len moc prejeda že grckanie do 8 mesiaca úplne pominie

2861994
autor
20. aug 2017

A s kakanim sme aj mi mali problém mi sme tiež dávali teplomer doritky a vyrástli sme s toho mala má 9 mesiacov a kakame do serblika sem tam sa ešte potrápi s tlačením tiež nás ešte sem tam zapecie

szekely
21. aug 2017

@katkakovac
🙂 vcera sme.cely den.satkovali pekne papali a spinkali tak.si.satku nehavame dakujem.za.radu 😁👍

2861994
autor
24. aug 2017

Žienky poraďte mi keď mojej malej dam dole plienku a dám ju na serblik tak sa začne sripat alebo škrabať na brušku a medzi nozkami nemá ani nič červené ani žiadne vyrážky nič neviem či to len preto že ju to zasvrby od cikania do plienky alebo čo ak máte skúsenosti poraďte ďakujem

pininka
24. aug 2017

@2861994 deti spoznavaju aj takto svoje telo. Ale radsej by som to spomenula doktorke, moze mat nejaky zapal, u dievcat je to castejsie. Pozri jej ci to tam nema viac cervene, alebo ci moč nezapacha inak.