Ahojte,
Poprosim o skusenosti. Moj syn bol kojeny vylucne 5,5 mesiaca - potom 2 mesiace 1-2 flase um denne. Uz od 6. Mesiace je na prikrmoch. Vsetko slo super - 3 jedla denne a 4 flasky mlieka ( on si da povacsa tak 90 ml, niekedy menej).
Teraz mi mesiac uz ale kaka 3-5 denne. Nie je to hnacka, ale ani tuha stolica ( vzdy maval redsiu) a ma zltu farbu. Pred 2 tyzdnami mu vysli dolne 2 zubky, tak si myslim, ze to moze byt tym.
Boli sme u dr, ale tu nic netestuju pokial dieta nevyzera zle a on nie je sice z tych buclatych babetiek, ale je v pohode tabulkovo. Neplace mi casto, ale rozmyslam, ze mu budem davat mlieko len 2 krat denne, lebo sa mi nezda to kakanie. Kamoskam drobce kakaju uz aj take kvazi normalne kako. Zvazujem aj navstevu gastroentrologa sukromne. Vdaka z za skusenosti
Praveze uz nemavame nove veci. Zakladna zelenina: mrkva, brokolica, karfiol, zemiak, batat, hrasok aj cuketa v pohode. Kura, ryba v pohode. On ma na ranajky babetkovske cerealie + jogurt alebo ovocna kasa. Obed masko/ryba-zemiak/ryza + trocha zeleniny, obcas cestoviny so syrovou omackou . Na veceru ma krupicovu kasu, prazenicu alebo domacu zemiakovu/ryzovu kasu. Vsetko robim doma, nekorenim, neslanim. Tak si myslim, ze to bude tymi zubami ale mu prestalo vyhovovat um
Ja mam 7m babo a kakava mi 5x denne,vynimocne menej. On je na um od narodenia a vzdy mi viac kakal. On aj dost pojedol. Ja som rada,bo so starsim a kakanim sme sa natrapili,to bol opak. Teraz zase s mliekom vymysla,co ho nechce..
Ahoj. Aj ja poradim probiotika. Malemu pomohla az BIOGAIA, od narodenia sme brali PROBIO FIX neublizil ale problem nevyriesil. Zalezi od babatka ktore probiotika mu sadnu.
Podla mna to budu zubky...nasa to castejsie kakanie mava, ked jej idu zubky...aspon zatial to tak vyzera...teraz to.ma treti krat...prvykrat to mala v aprili a isli nam.ocne zubky...kakala castejsie 2 tyzdne...aj u lekarky sme vtedy boli na vyter z konecnika a bolo to v poriadku...teraz opat uz tyzden to iste...pekne jej chuti papat...len to kakanie...sice lekarka povedala, ze mam sledovat, co papa, lebo ze takto sa moze prejavovat aj alergia...ale su to zubky...teraz mame 17 mesiacov
A tiez nam lekarka odporucila davat probiotika...ziadne dieticke opatrenia nerobime, kedze ta stolica nieje vodova..a pekne pije aj papa
To moze byt predzvesť dalsich zúbkov, vela zavisi co mu sj davas papat
Napr tekvica moze niektore babatka trochu prehánať