Caute baby. Mam 7 mesacnu dcérku a vôbec nechce byt v kočíku. Ideme s ňou na prechadzku, do obchodu tak chvíľku vydrží a potom mrnci,chce sa otočiť na brucho. Davam ju uz do športového a už ju davam skoro sedieť,lebo už sa sama doma furt posadi. Skúšala som aj nosič a ani tam už nechce byť. Ma niektore s tymto skúsenosť? Vďaka
niektore deti proste v kociku byt nechcu ale pri tom nosici by som sa tiez asi zamerala na to ci sa jej tam pohodlne sedi a ci je dobre nadstaveny. mozno keby si poskusala viacero "poloh" a možno sa jej v niektorej zapaci 🙂
@janap358 Moj tiež v tom veku nechcel byť ani v kočíku ani v nosiči. Nakoniec som zistila, že mu vyhovuje byť v autosedačke pripojenej na konštrukcii kočíka, mal z nej lepší výhľad ako z kočíka. Asi 2mesiace som ho tak vozila a potom sa mu zapáčilo aj v kočíku.
Nosič máš aký? Možno nie je správne nastavený. Možno chce byť na chrbte, možno na boku. Možno je mu nosič malý. Mala som rovnaký problém s kočíkom. Kúpila som aj kočík, ktorý ide až do ľahu, aby si mohol ľahnúť na brucho, ale nepomohlo to. Kočík vzal na milosť až ako 9 mesačný. Nosič zabral. Ale on je na nosič naučený od narodenia. V tomto veku bol nosený zásadne na chrbte.