6 mesačný synček prestal bľabotať

zvodidlo
27. feb 2015

ahojte,mám synčeka,ktorý bude mať onedlho 6 mesiacov a pred pár dňami nám prestal bľabotať. Dovtedy skoro stále niečo "rozpraval" brblal a teraz nič,len sa jeduje a vrčí,sem tam zvýskne od radosti. Chvem sa spýtať,že či je to normálne.Ďakujem

evka_evka
27. feb 2015

Ano je to uplne normalne.zase sa "rozkeca" 🙂

zvodidlo
autor
27. feb 2015

ďakujem,on je stále živý,najlepšie sa cíti na nohách,keď môže "skákať" ,len to kecanie mu akosi nejde.Ja sa aj snažím,rozprávam a rozprávam a on len pozerá na mňa a buď sa smeje alebo rehoce.

mirkava
27. feb 2015

@zvodidlo aj moj mal taketo obdobia. Raz viac a raz menej "kecal".

dijefcatko
27. feb 2015

u nás sa toto stalo bezprostredne po očkovaní. dovtedy jej pusinka nezastala, potom onemela. ale naša nevedela vydať ani hlások. dokonca keď sa smiala, jednoducho zvuk z nej nevyšiel ☹ prvé dni po očko sa dokonca nehýbala... neočkovali ste náhodou? toto v žiadnom prípade nepíšem preto, aby sa to zvrhlo na diskusiu týmto smerom, len u nás bola príčina táto.

zvodidlo
autor
27. feb 2015

preočkovaný bol 3-tieho a potom bol úplne v pohode,nemal žiadne komplikácie,ani teploty ani nič. a potom blabotal normálne.čítala som tu o tom očkovaní veľa toho,ale on ani po prvom nemal žiadne vážne komplikácie,len vyššiu teplotu. Ja sa tak ukľudňujem, že veď aj keď ho naučíme všeličo,tak ho to baví pár dní a pak akoby už nie a nerobí to,tak je to aj teraz tak 🙂
A Vaša malá sa potom znova rozkecala?

liz_lemon
27. feb 2015

@zvodidlo aj mne sa toto stalo po ockovani, nastastie sa syn rozkecal, a rozprava dobre (uz ma 2,5 roka), kazdopadne, som ho uz nedala 3x zaockovat, nechcela som uz nic riskovat

laura1009
8. aug 2023

@dijefcatko ahoj, mame rovnaký problém. Ako ste dopadli prosím ?

skaja_111
31. okt 2023

@laura1009 ahoj aj u nás tento problém ako sa máte ?

laura1009
31. okt 2023

@skaja_111 ahoj, tak u nás to bolo cca v 4 mesiacoch, musím povedať že to trvalo asi týždeň a naspäť začala kecat aj novými kúskami, ktoré dovtedy nevedela 🙂 💪🩷
Včera mala 6 mesiacov a zase citeľne menej kecá ale už sa začína zdvíhať na 4, tak uz som kľudnejšia a očakávam zase nové akrobacie 🤪
Musím povedať, že som kľudnejšia a verím, že je to aj váš prípad 😇