ahojte,mám synčeka,ktorý bude mať onedlho 6 mesiacov a pred pár dňami nám prestal bľabotať. Dovtedy skoro stále niečo "rozpraval" brblal a teraz nič,len sa jeduje a vrčí,sem tam zvýskne od radosti. Chvem sa spýtať,že či je to normálne.Ďakujem
ďakujem,on je stále živý,najlepšie sa cíti na nohách,keď môže "skákať" ,len to kecanie mu akosi nejde.Ja sa aj snažím,rozprávam a rozprávam a on len pozerá na mňa a buď sa smeje alebo rehoce.
u nás sa toto stalo bezprostredne po očkovaní. dovtedy jej pusinka nezastala, potom onemela. ale naša nevedela vydať ani hlások. dokonca keď sa smiala, jednoducho zvuk z nej nevyšiel ☹ prvé dni po očko sa dokonca nehýbala... neočkovali ste náhodou? toto v žiadnom prípade nepíšem preto, aby sa to zvrhlo na diskusiu týmto smerom, len u nás bola príčina táto.
preočkovaný bol 3-tieho a potom bol úplne v pohode,nemal žiadne komplikácie,ani teploty ani nič. a potom blabotal normálne.čítala som tu o tom očkovaní veľa toho,ale on ani po prvom nemal žiadne vážne komplikácie,len vyššiu teplotu. Ja sa tak ukľudňujem, že veď aj keď ho naučíme všeličo,tak ho to baví pár dní a pak akoby už nie a nerobí to,tak je to aj teraz tak 🙂
A Vaša malá sa potom znova rozkecala?
@dijefcatko ahoj, mame rovnaký problém. Ako ste dopadli prosím ?
@skaja_111 ahoj, tak u nás to bolo cca v 4 mesiacoch, musím povedať že to trvalo asi týždeň a naspäť začala kecat aj novými kúskami, ktoré dovtedy nevedela 🙂 💪🩷
Včera mala 6 mesiacov a zase citeľne menej kecá ale už sa začína zdvíhať na 4, tak uz som kľudnejšia a očakávam zase nové akrobacie 🤪
Musím povedať, že som kľudnejšia a verím, že je to aj váš prípad 😇
Ano je to uplne normalne.zase sa "rozkeca" 🙂