Moje dieta skoro vzdy pred azdym soanim,ci dennym alebo eernym strasne reve aj slzivky ma.Nieekdy su dni,ked je to ebz tolkeho revu ale atsinou ej to s revom,uspavam ho na rukach a aj tak place.Je to tak asinod toho 2,5m.V kociku je to bez sance,v 3m asi mesiac spavala v kocikuale aj tam zaspavala len s vyrevanim.Mimentalne kocik je out,cakam na cas kedy zase sa v nom aspon povozi.Neviete preco tak reve?Ani to moc nezavysi od toho,ci e unavena,ci ju dam skor spat,raz tak,raz tak...ked place az sa tak vytaca do luku aj a rukach.Od hladu to nieje,kojim a zo zaciatku sim si myslela,ze je to z hladu ,tak sim dokrmila zvatsa nechela ale aj s plnym bruchim to iste.Od naridenia bola naricnejsia na spanie,malo spala a vela plakala.Teraz pospi dibre ale zasoava s tym ,hroznym placom.A pripomeniem ze aj spanok ma taky,plytky,pocas 2h spanku sa aj 3x zobudi s revom.Dakujem za rady🙂
Ak sa doktorka veľmi nezaujíma, teda nie je komunikatívna ako ty vravíš tak by možno bolo dobré ju aj zmeniť. Lebo ja som mala takú obvodnú a pri nej som si musela vyšetrenia u odborníkov navrhovať sama. Skús teda zájsť aj inej čo ti povie ale kľudne to môže byť proste len povaha bábätka a budeš musieť vydržať kým ju to prejde
Mne malý tiež veľa plakával, ako píšete prehýbal sa ako luk, išla som k dr a ten nám hneď dal lieky, že má reflux a ako sa mu to mliečko vracalo strašne ho to bolelo a preto sa tak prehýbal, lieky sme mali asi týždeň, predpísal nám ar mliečko, museli sme začať prikrmovať a hneď bolo lepšie, hlavne tie lieky pomohli, do dvoch dní už vôbec neplakával. Inak to prehýbanie ako luk mi dr povedal, že to robia práve vtedy, keď ich to páli v tom krku.
spíte spolu? dojčíš po ležiačky pred spaním, napr? s dojčením nie je problem? neuspávaj nasilu..máš šatku alebo nosič?píšeš, že ste zrušlil kočík.. zaobstaraj si nosič-dobré aj na trávenie dieťaťa, na reflux, aj na psychický vývoj, aj na dostatočný kontakt s dieťaťom..s tým zájdeš všade..
@terka1607 joj diky za radu..a kedy sa to zlepsilo??? Inak dnes bez revu uspavanie,obcas place aj z unavy,len momentalne sa vykruca na rukach ako paragraf.Nam predpisala dr taky zahustovaci prasok pred kojenim to mam namiesat a day jej a potom nkojit len este dom to edala.mozno skusim zamiesat dnes a uvidime,ci sa to zlepsi....A kedy to pominie???
Skúste si prečítať, možno vám niečo pomôže 🙂 http://www.pluska.sk/mamina/dojcenie/trapi-vase...
U nás to bolo podobné a išlo o reflux. A nepomohlo nič. Odišlo to až v 8-9 mesiaci, tuhé jedlo nás zachránilo.