6 mesačné dieťa pred každým spaním veľmi plače

ciernypes
27. júl 2017

Moje dieta skoro vzdy pred azdym soanim,ci dennym alebo eernym strasne reve aj slzivky ma.Nieekdy su dni,ked je to ebz tolkeho revu ale atsinou ej to s revom,uspavam ho na rukach a aj tak place.Je to tak asinod toho 2,5m.V kociku je to bez sance,v 3m asi mesiac spavala v kocikuale aj tam zaspavala len s vyrevanim.Mimentalne kocik je out,cakam na cas kedy zase sa v nom aspon povozi.Neviete preco tak reve?Ani to moc nezavysi od toho,ci e unavena,ci ju dam skor spat,raz tak,raz tak...ked place az sa tak vytaca do luku aj a rukach.Od hladu to nieje,kojim a zo zaciatku sim si myslela,ze je to z hladu ,tak sim dokrmila zvatsa nechela ale aj s plnym bruchim to iste.Od naridenia bola naricnejsia na spanie,malo spala a vela plakala.Teraz pospi dibre ale zasoava s tym ,hroznym placom.A pripomeniem ze aj spanok ma taky,plytky,pocas 2h spanku sa aj 3x zobudi s revom.Dakujem za rady🙂

lucia78
27. júl 2017

U nás to bolo podobné a išlo o reflux. A nepomohlo nič. Odišlo to až v 8-9 mesiaci, tuhé jedlo nás zachránilo.

kika831
27. júl 2017

@ciernypes a neskusala si sa poradit s pediatrickou? Mozno ma s tym nejake skusenosti. Za opytanie nic nedas.

ciernypes
autor
28. júl 2017

@lucia78 diky,aj nasa ma reflyx ale,nie az taky silny.

ciernypes
autor
28. júl 2017

@kika831 poslala nas j neurol.mala je ok.moja pediatricka moc nieje komunikativna.

flofli
28. júl 2017

Ak sa doktorka veľmi nezaujíma, teda nie je komunikatívna ako ty vravíš tak by možno bolo dobré ju aj zmeniť. Lebo ja som mala takú obvodnú a pri nej som si musela vyšetrenia u odborníkov navrhovať sama. Skús teda zájsť aj inej čo ti povie ale kľudne to môže byť proste len povaha bábätka a budeš musieť vydržať kým ju to prejde

lucinocka
28. júl 2017

@ciernypes moja ma 5 rokov a stale ma potrebu pred zaspatim revat🙂 su take deti, od unavy placu🙂

terka1607
28. júl 2017

Mne malý tiež veľa plakával, ako píšete prehýbal sa ako luk, išla som k dr a ten nám hneď dal lieky, že má reflux a ako sa mu to mliečko vracalo strašne ho to bolelo a preto sa tak prehýbal, lieky sme mali asi týždeň, predpísal nám ar mliečko, museli sme začať prikrmovať a hneď bolo lepšie, hlavne tie lieky pomohli, do dvoch dní už vôbec neplakával. Inak to prehýbanie ako luk mi dr povedal, že to robia práve vtedy, keď ich to páli v tom krku.

luba41
28. júl 2017

spíte spolu? dojčíš po ležiačky pred spaním, napr? s dojčením nie je problem? neuspávaj nasilu..máš šatku alebo nosič?píšeš, že ste zrušlil kočík.. zaobstaraj si nosič-dobré aj na trávenie dieťaťa, na reflux, aj na psychický vývoj, aj na dostatočný kontakt s dieťaťom..s tým zájdeš všade..

ciernypes
autor
28. júl 2017

@luba41 kojim aj spolu spime,v noci to ok.dnes napr uspanie bez revu.Nosic aj satku mame ,len ona sa nerada nosi od nrodenia a aj teraz v nosici.resp satkenvydrzi max15min,cize u nas nosenie nie.

ciernypes
autor
28. júl 2017

@terka1607 joj diky za radu..a kedy sa to zlepsilo??? Inak dnes bez revu uspavanie,obcas place aj z unavy,len momentalne sa vykruca na rukach ako paragraf.Nam predpisala dr taky zahustovaci prasok pred kojenim to mam namiesat a day jej a potom nkojit len este dom to edala.mozno skusim zamiesat dnes a uvidime,ci sa to zlepsi....A kedy to pominie???

ciernypes
autor
28. júl 2017

@flofli ona zasa ked je problem sama posle k odbornikom,zasa v tom je ok.lenze moc ta dr nevykecava,nevysvetluje..U neuroogicky sme boli,z tohto hladiska je vsetko ok..inak je zdrava.len tie revy pred spanim daju zabrat, cez den sa pekne hra.plazi a neplace.

terka1607
28. júl 2017

Skúste si prečítať, možno vám niečo pomôže 🙂 http://www.pluska.sk/mamina/dojcenie/trapi-vase...