Ahojte,uz neviem ako dalej. Dcerka nedokaze byt ani minutu sama. Ked je sama,strasne skrieka,neda sa to uz pocuvat. Aj ked ma spolocnost skrieka,preskrieka v podstate cely den. Neviem uz co mam robit. Preco to robi? Co robit aby sa to trosku zmiernilo? Nemozem sa nicomu venovat len jej. Aj teraz napr.varim,je vo vibrovacom kresle,pri mne,cize ma vidi a aj tak skrieka,a tak je to cele dni. Som zufala aj ja,aj manzel.
Presne ako píše @henikav, čo je to za pojem o pár mesačnom dieťati že "škrieka"? Nepíšeš, či to "škriekanie" je prejav komunikácie /náš ako pár mesačný bol veľmi komunikatívne dieťa a pri snahe o komunikáciu vydával občas prapodivné zvuky/, či ako prejav nervozity, nepokoja, nespokojnosti, či sú to zvuky len v rámci "sebaobjavovania".............. To je dosť podstatné a to by si mala rozlíšiť ty ako matka, my ti tu v tomto veľmi nepomôžeme 😉
aj moja to robila ako 4-mesačná a po týždni ju to prešlo... podľa mňa si akurát objavuje hlasivky.... treba to len vydržať... teda, pokiaľ to nie je plač, vtedy treba hľadať príčinu plaču... moja mala vrieskala na raty, až tak že susedia by na mňa mohli kľudne zavolať sociálku ale na druhý deň som si uvedomila, že to nie je plač, len proste skúša čo jej hlások dokáže...
Myslim ze tvoje dieta ta potrebuje nielen vidiet z kresielka ale aj citit. Dočíst? Na upokojenie dcerky a zaroven "aby si si porobila"doporucujem satku alebo ergonisic ak nemas nejaky extra vazny zdravotny problem 🙂
@aprilowka Zdravím Vás. My máme 4 ročnú autistickú dcérku a hoci sa už vie verbálne primerane vyjadrovať, tak to škriekanie je u nej časté a ide to, žiaľ, na psychiku. Nebolo to tak u nej vždy. Ja osobne to už nezvládam. Manželka sa ešte ako tak drží, ale ... . Chodíme s ňou na rôzne terapie, ale tie súvisia skor s rozprávaním a sociálnym správaním, čo je u autistu väčšinou problem. Nemyslím, že je to u Vás či u nás o nedostatku pozornosti, lásky a pod. Ak by sme na niečo prišli tak Vám dám vedieť a prosím, aj naopak.