5 mesačné dieťa kaká do každej plienky

vevushradicka
12. jan 2017

Ahojte moja malá začala zase kakať do každej plienky. Je to normálne na 5 mesačne dieťa ? Už sme papali aj prvé príkŕmi môže to byt z toho ?

delmondo
12. jan 2017

Môžu

delmondo
12. jan 2017

To

marosinecko
12. jan 2017

To môj kaká každý druhý deň 🙂

delmondo
12. jan 2017

Môžu to byť aj zuby. Prepáč za tie komenty, blbne mi mobil. A sleduješ to po nejakom konkrétnom prikrme? Či je to po hocicom? Je stolica moc riedka? Teplotu nemá?

vevushradicka
autor
12. jan 2017

Teplotu nema a kaka po všetko ked niečo spapa tak asi po pol hodinke kaká

chamomilllka
12. jan 2017

skus chvilku bez prikrmov opat len mliecko. Kakala tak aj pred tym? My sme mali do 3-4 mes. skoro v kazdej plienke, aj v noci... lenze bolo len MM vtedy, a doktorka vravela ze to moze byt.

vevushradicka
autor
12. jan 2017

Nie nekakala to teraz začala asi pred 3 dňami a dobre vyskúšam a uvidime 🙂

delmondo
12. jan 2017

Tiež by som zrusila zatiaľ prikrmy, poprípade nechať len mrkvu, ryžu a zemiak, tiestahuju . Zajtra zavolaj dr a preber to s ňou. Hlavne treba dopĺňať tekutiny, ak ide o častu a riedku stolicu, nech sa dieťa nedehydruje. Teraz sú v obehu aj rôzne vírusové hnačky.

vevushradicka
autor
12. jan 2017

Hej skúsime to takto a tiež je problém že ona mi skoro vobec nechce piť čajík ani vodu. Vypije iba keď je hladná ale potom zasa nechce mliečko

chamomilllka
12. jan 2017

nepises ci je MM alebo UM. Ak MM a dojcis na poziadanie, tak na prijem tekutin to staci.

delmondo
12. jan 2017

Veď aj mlieko je tekutina, ostatné stačí aj v malých množstvách, lyžičkou, pohárikom.

vevushradicka
autor
12. jan 2017

Malá papá UM a doktorka vravela že čajik by piť mala lenže ona ho vypluva